Borgelini kommer till stan

Jobbar just nu fruktansvärt ineffektivt med min grafiska uppgift. Lyckas jag ro i hamn detta med ett någorlunda sevärt resultat så är det kanske dags att byta namn till magikern Riccardo Borgelini på allvar.
 
Så varför hamnar jag här på bloggen? Varför läser jag sportnyheter? Varför ska jag strax gå på dass och läsa Zlatan-boken en stund?
 
För att jag, som alla människor, behöver känna kontrollen över situationen, inte att situationen har kontrollen över mig. Det är bara då jag kan prestera ett tillräckligt bra resultat.
 
Klockan 23.59 ska jag ha gjort en poster och en webbsida (inte byggt en webbsida med koder och mojs utan gjort en bild av hur den kan se ut) till min magiker.
Det är ett antal timmar kvar och kan jag bara göra klart postern innan klockan nio åtminstone så ska nog inte hemsidan ta så fantastiskt lång tid.
 
Skall dock poängtera att jag inte får underkänt om jag inte lämnar in i tid idag. Det enda som händer om jag inte lämnar in i tid är att det tar dubbelt så lång tid innan jag får uppgiften bedömd, vilket kan vara väldigt drygt att ha hängande över sig om man då misslyckas och sitter med nya grafiska uppgifter och dessutom C-uppsatsen.
 
 
Jag har ett öppet projekt och börjat få fram grunderna. Detta kommer att lyckas det också.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Paps

Detta kommer nog också att lyckas. Eller?

Svar: Självklart. Nu när första uppgiften är klar så känns det mindre stressat. I värsta fall blir andra uppgiften småslarvig mot slutet, men det ska nog ordna sig detta också :)
Richard

2012-10-18 @ 18:06:30

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback