We sail into infinity

Såå, då har Marcus åkt hem. Mycket bra helg!

På fredagen skrev jag klart fotbollskursen, diskade och städade lite. Sen var det grilldags utanför huset med Linnéa, Anna, Fredrik, Johan och Peter.
Framåt halv tio nå'nstans kom Marcus och då var det vidare partande som gällde hemma hos Johan framt till typ tre eller nå't på natten. Jag och Marcus drog sen hem och lyssnade på musik någon ytterligare timme.

På lördagen segade jag och Marcus oss upp och mötte upp Fredrik och Martin i stan för att ta oss till volleybollplanen på Bojsen Beach och träffa på bland annat Berg, Hed, Rebecka, Leif och Marie.
Lite kubb, grillande, stekande, volleybollspelande och snackande senare så begav jag och Marcus oss hemåt för att handla och ladda för Eurovision.
Eurovison gick ju som bekant väldans bra för Sverige i år, så åter ett grattis till Loreen och Sverige! Känns gött att vi befäster vår position igen äntligen som en av tävlingens giganter.
Att den enda låten jag kände för att rösta på och slängde iväg en röst på i finalen, Albanien, både fick en poäng av Sverige och hamnade på en hög femteplats var inte fel det heller. Hade Finland varit i final hade rösten gått till dem istället, men så blev det ju inte tyvärr.
Gigantiskt fetingminus dock till soporna Edward af Sillén och Gina Dirawi. Noll koll på saker och drygar med allt, slänger in tusen personliga åsikter istället för att försöka vara lite sakliga.. näe. Töntar. De borde hållit käften på slutet istället för att sabba all stämning.
Töntarna åsido: grattis till oss igen som sagt!
Efter Eurovison kollade vi Hoodwinked innan sovadags.

Idag har vi inte gjort nå't egentligen, sovit, käkat frukost, hört Euphoria på radion två gånger inom loppet av några minuter på olika kanaler (föga otippat) sen skulle Marcus åka hem.

Ikväll blir det plugga som gäller. Fotbollskursen är som sagt avklarad så nu är det en ex-uppgift ett som ska avklaras inatt, ex-uppgift tre som ska avklaras imorrn och sedan hälsopsykologitentan resten av veckan tills hemfärden.

Nu ska jag slöa lite. Hejs!


 

 

 


Kommentarer
Postat av: Paps

Albanien??????????????? Ärligt?? Spikmatta och sträckbänk ter sig lindrigt jämfört med de 3 minuternas hörselplåga.......

2012-05-27 @ 21:26:17

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback