I fredags

Solen skiner ute och härinne ligger jag och är smågrinig! Fick nämligen sömnen jävligt störd.
Inte nog med att byggnadsarbetarna som typ aldrig jobbar ska jobba helt plötsligt och banka på jävla järnstänger halva morgonen. Dessutom börjar kopparstadsasen köra åkgräskllippare efter lunch någonstans som låter som minst ett världskrig, värsta jag hört i gräsklipparväg! DÖ!

Är helt mosig i huvudet just nu. Blöööh.

Nå, nog om grineriet.

---

Fredagen var det ja!

Efter en smålugn fredag cyklade jag till systemet för att inhandla rusdryck och stack sen direkt till Berg som hade födelsedagspartaj.

Efter lite inledande tjôt och jelloshots var det lekdags där mitt team Aooow, bestående av mig, Liza, Julia, Marie och Anna, inledde knackigt mot team Unicorn..

GAH GRÄSKLIPPARJÄVELN FROM HELL ÄR TILLBAKA!! GAAAH!!


..bestående av Jenny, Leif, Jessica, Malin och Alexander..

Låter som gräsklipparen gick sönder! Hör att de inte lyckas starta den nu! Åhohoho! Så rätt!

..i första tävlingen som gick ut på att trampa sönder andra lagets ballonger. Vi misslyckades fatalt helt enkelt och pangade nog inte en enda ballong.
Andra tävlingen som var en ölhävartävling gick egentligen inte mycket bättre fast ändå bra. Vi vann den inte men fick ändå extrapoäng för att jag sänkte min öl snabbt.
Tredje tävlingen var shotrace där vi var någon millesekund efter.
Revanschen lös nu ur våra ögon inför den avslutande grenen: tampongrace!
I denna gren krävdes till skillnad från övriga tävlingar lite finess, något som visade sig vara team Aooows främsta egenskap. Doppa tampong i flaska, det kunde vi det, och efter denna framgång i sista grenen tog vi hem totalsegern med en poäng! Rätta takter!

Efter lekarna blev det skönt häng och vidare partajande i Bergs lägenhet ett bra tag innan avgång mot kåren.
På kåren var det inte överdrivet mycket folk men vår tappra skara höll liv i halva dansgolvet stundtals kändes det som. I början stod vi och hängde vid baren, men det var inte speciellt länge, dansandet pågick sedan tills de stängde.
Dessvärre fick jag ingen sista dans..

Neeeej, gräsklipparjäveln gick igång, faaan.

..som man hade hoppats. När man för en gångs skull stannar tills kåren stänger och har med sig typ 80% kvinnligt sällskap så skippar de den, moget. Ville ju dansa lite tryckare ^^

Lång promenad hem sen och våldtog köket på alla mackor jag såg så fort jag kom innanför dörrn.

Mycket trevlig, skön kväll i vilket fall!

---

Lär väl snart ta tag i dagen och göra mig lite i ordning. Näst sista radiosändandet idag och jag håller i dagens program. Kan väl inte påstå att jag är supertaggad just nu, men det ordnar saj.

Höres senare!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback