- Det här är dagens hatt!

Sådär ja, en produktiv dag igen!

Efter sista projektlektionen stack jag ner till lunchmötet på stan (vi käkade på fabulösa Hammars) och hade ett bra snack med kårledare.

När snacket var slut stack jag och spontanklippte mig på den rätt nya (bara fyra månader gammal visade det sig) drop-in-salongen bredvid Golden Beer.
Invandrarsnubben som klippte mig var föga pratsam, men det var rätt skönt för en gångs skull, frisörer är ju annars alltid så jäkla snacksaliga så man hinner både höra på deras och berätta sin egen livshistoria. Nu var det pang på rödbetan och en klippning jag varit mer nöjd med än på länge för bara 170 spänn! Klart värt för en student och kan rekommenderas varmt!
Henke: Nej, det var inte direkt Nizars salong i Kungälv, detta var folk som visste vad de pysslade med i en fräsch och fin salong :)

Direkt efter klippet fortsatte jag på spontanspåret och köpte mig äntligen en hatt på Carlings. Inte just äntligen att det var på Carlings, men äntligen en hatt, har velat ha en jag vet inte hur länge, men det dräller inte direkt av hattaffärer bland städernas gator och torg.
250 riksdaler för den svarta huvudbonaden är klart okej!

Snabb handling på systemet därefter och sen hem i duggregnet.
Tycker för övrigt att det kan sluta regna genast och komma oupphörlig sommarvärme och sol fram till typ september minst.

Slängde upp artikeln om kanotklubben på Insajd också som jag skrev inatt. Den finns att läsa här för den som är intresserad.

---

Ikväll partaj på kasern! Kul att umgås med lite folk man inte sett på ett tag och så.
Får se om man drar till kåren sen eller hemåt eller nå't, beror på hur man känner! Vädret drar ju ner stämningen lite t.ex.

Men, men det tänker vi inte på nu. Nu ska här lyssnas på lite muzik! Paaaartyyyy!


 

Ja, jag måste ju ha något hattrelaterat också.. ;)


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback