900!

Detta är faktiskt inlägg nummer 900! Låter lite skumt att jag lyckats komponera hela 900 inlägg sedan jag började min bloggresa våren 2008, men ja, så är det! Heja mig!

Tacokryssen på Runn var skön! Lite fördrinkar i solen innan och sen tacos, prima umgänge och kryssande med ett antal öl och annat några timmar var en perfekt avslutning på en vanlig varm onsdag i slutet av maj.
Lite sorgligt dock att alla evenemang man haft inplanerat sedan länge bockas av alltmer.. men det är ju så det är. Livet är inte de dagar vi levt utan de dagar vi minns, så sant som det är sagt.

Efter kryssen tänkte jag dra över direkt till Peter och sova över igen i soffan där eftersom jag annars (troligen) blir mordad imorrn av borreriet, meneh.. Peter-skurpen svarar varken när man ringer, messar eller skriver på fb. TJUV.
Gick även över för att knacka på, men var ju såpass sent att ytterdörrarna till trappen var låsta. Således kan jag inte ens komma in för att knacka på skurpens dörr.. aja, han har säkert ett bra skäl.. Väs..

---



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback