Jan Vennegoor of Hesselink

Runt kvart i nio kommer jag att ha satt mig på bussen mot Götet. En lång resa av musiklyssnande och sovande. Blir fint :)

Mötet imorse gick bra, när vi väl hittat till lokalerna vill säga. Vi var typ 100 meter ifrån rätt väg när vi fick för oss att vi var på väg åt fel håll och vände. Efter ett snabbt samtal till den vi skulle träffa på kanotklubben så löste det sig och vi insåg misstaget.

Man lär sig mycket om sporter man inte har så stor koll på. Kanot vore roligt att spana in i tävlingssammanhang någon gång. Tog ett par bilder på vattnen, kanske läggar upp dem imorrn eller så.

Efter mötet släppte Linnéa av mig i stan. Gick då och köpte en ny mp3 som jag spanat in (som är typ samma modell som den jag har fast en utvecklad nyare version då och som inte ger mig stötar i örat ^^).
Sen en sväng till systemet och köpa några flaskor att stoppa i Sinanders kyl inför kvällen.

Hem sen och sova bort eftermiddagen innan gå med Peter upp till Maxi, träffa Sinander och handla lite plockmat som vi sedan tog hem till Fredrik.
Maten käkades till den finfina 3-1-segern mot Kroatien (äntligen Zlatan i den släpande anfallsrollen som man velat se i hundra år) och sedan matchen tog slut har vi lirat fm.

Knarkar en megastor Red Bull just nu.

Hörs imorn/idag när jag är hemma, alternativt på bussen, det ryktas att jag ska ha internet som ingår där :)

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback