So it goes

Wut, senaste blogginlägget för en vecka sedan?? Låter märkligt, men stämmer alldeles säkert. Rutin på saker rimmar liksom inte riktigt med att vara hemma över jul/nyår.

VG på fotbollshistoriken (duktig Richard), bio igår (Tinker, Tailor, soldier, Spy) och några öl och slöande med brorsan idag. Helt okej vecka!

Imorrn skriver jag en liten artikel till Kelen, korrekturläser samt kollar på första matchen i handbolls-VM. Låter som en lagom dag tycker jag :)

---

Om mindre än två veckor är man uppe i Falun igen. Kommer bli både gött och inte, fast mest gött tror jag. Det är alltid skönt att umgås med familjen och Henke här hemma samt slappa, men man saknar sitt eget boende och självständigheten och livet i Falun också. Det är alltid en balansgång som jag tycker att jag lyckas rätt bra med.

Är lite småoroad för själva resan dock, om den blir med tåg. Eftersom det gick totalt problemfritt hem senast så blir det säkert ett helvete upp. Storm, snöyra, nedfallna träd, signalfel, kopplingsfel, sjuk lokförare, jobbigt folk på tåget, you name it..

..fast så ska vi inte tro. Tro gör man som bekant i kyrkan.



Sedär, en föga seriös Richard i natten!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback