Återkoppling

Det är intressant hur folk väljer att svara på vissa saker men inte andra.

Hemsidan till min distanskurs i Malmö bytte system för ett tag sedan och då var man tvungen att krångla och uppdatera saker där samt byta lösenord till ett som innehöll siffror (jag hatar när lösenord ska innehålla siffror).
Några veckor senare hade jag glömt att lösenordet ändrats och kom således inte in på sidan med det gamla lösen jag skrev in. Självklart skyllde jag det hela på att systemet inte fungerade och skickade ett mail till webbsupporten i Malmö. Resultat? Hmm..

efter ytterligare ett par veckor utan svar kom jag äntligen på att "Fan, man kanske bytte lösen??" och testade ett beprövat som jag borde kommit ihå och yes, det var rätt! Gött.
Mailade då webbsupporten igår och sa att problemen nu var lösta. Jag fick svar idag, en fucking dag senare. Jaja, när allt funkar, då går det bra att svara? Tss.. That's life antar jag. Finns det en bekväm väg förr oss människor att ta, då tar vi den.


---


Gick upp vid två och har sen dess hunnit boka in ett möte till till projektarbetet. Man jobbar på lite då och då och många bäckar små (aah, vad fint och puttenuttigt det lät!).

Dags att ta en frukostmacka (yeah, yeah, I know, klockan är snarare middag än lunch eller nå't, men så är det alltid, jag har ingen direkt klocka i mig gällande så'nt).


För övrigt kan jag ju passa på att tipsa er som är intresserade av typ electronica att spana in min electronica-lista på Spotify: Electronica
Den fylls på lite ibland när jag snubblar över något och innehåller just nu 140 låtar, 10 timmars musik. Man märker ganska snabbt vilken typ av elektronisk musik jag främst föredrar genom att lyssna på den :)

Näe nu blir det mackan, sen kanske fm och högst sannolikt Sopranos. Tjo!


Edit, en minut senare: Och just ja! Köpa semla äntligen :D

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback