As desperation takes hold

Läste just kommentarerna på forumet för hälsopsykologin efter tentan. Alla som skrivit där låter helt förstörda. Jag vet inte vad det säger riktigt. De verkar tycka att det gick skit för dem, att de inte hann med, att de inte försod frågorna, att instuderingsfrågorna varit helt onödiga..

Jag, som tyckte det i all fall gick hyfsat för att inte ha pluggat nå't, kan bara tänka på hur det blir om jag blir godkänd och någon av de andra stackarna som pluggat stenhårt inte blir det. Nu är jag ganska tveksam till att det kommer hända, men ändå.

Så hemsk nivå tyckte jag dock inte att det var på tentan. Visst, om man, som någon skrev, just kommit från gymnasiet så är det en jäkla nivåhöjning, men för oss som är vana vid den här nivån så är det svåraste att plugga på rätt saker och sedan hitta dem när det är tentadags. Med tanke på att jag inte pluggat någonting så fick jag enbart förlita mig på mina skumläsningsskills och min sedvanliga effektivitet och att jag lärt mig något i livet. Ungefär så.

Jag hoppas vi alla i kursen klarar oss, men det är inte direkt hoppets fackla som spirar i forumet..


Anyhow, nu blir det till att fixa projektkursuppgiften till imorrn. Tata!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!

Du skrev en fråga på en fågestund jag startade för ett bra tag sedan, som inte blev av för jag glömde själv bort den(haha!), men tänkte svara på dina frågor här:

Hur hittade du till min blogg av alla bloggar? Ren slump? Det var faktiskt av en slump jag hittade din blogg, satt och klockade mig vidare genom flera bloggar och sen kollade jag blogg.se's hemsida och så klickade jag på din blogg! :)

Och med min debattartikel så menar jag väl egentligen genom tiderna, mina bröder som är 25 och 24 har sagt att det var så när de var yngre också, och samma sak med min pappa som snart fyller 50. så det har nog alltid varit så, konstigt nog!



Tack för frågorna, och jag hoppas svaren duger!

Kolla gärna min blogg igen! :)

2012-02-24 @ 15:12:33
URL: http://iidaas.myshowroom.se

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback