Sämsta låten på år och da'r

Målar-Richard tog idag tag i penseln och målade ett antal knut-ytor på gäststugan.
Rofyllt en stund tills batteriet i mp3:n tog slut. Då blev jag en äkta pappa-look-alike som fick lyssna på den lilla monoradion med minimal bas till arbetet.
 
P4 Extra OS var programmet som pågick i radion, men så mycket OS kan jag inte påstå att det var. Lite brottning, något inslag om Fredrik Lööf som tagit sveriges enda guld (segling) och massa tjat om att det är final i damernas fotboll ikväll. I övrigt pratades det om annat som någon islamistisk grupp som retirerat lite och mjölkpriserna som gör att bönderna går på knäna.
Och mitt i allt detta kommer sedvanlig radiomusik, det vill säga en låt som spelas sönder bara för att någon fått för sig det. Det finns så mycket låtar i världen som är nya eller gamla, men vissa låtar ska spelas till förbannelse bara för att.
 
Det allra värsta är när folk ringer in till program där man får önska musik och önskar sig samma jävla musik som redan spelas på radio typ var tredje låt. Då blir man lite grinig. Vafan önska något annat! Skiten som redan spelas kommer ju ändå att komma snart igen typ nästa låt! Idioter.
 
Nåväl, låten som kom på är den låt jag hatar mest just nu. Kanske den låt jag ogillat mest genom alla tider. Det är definitivt en av de sämsta genom alla tider. Dansa Pausa. Det är enda gången jag kommer nämna den titeln. Fan, jag lyssnar hellre på en treåring som slår med två grytlock, den är så jävla dålig!
Får damp varje gång jag hör inledningen börja på radion (jag lyssnar inte mycket på radio just av anledningarna jag nämnt, jag blir för sur, men på nätterna lyssnar ändå jag och Erik på "Vaken" medan vi kör fm, lite av tradition) och stänger av ljudet direkt och kör en låt från spotify tills skiten är över.
 
Det finns självklart andra usla låtar som spelas ideligen, men ingen är lika usel som denna skit till "komposition". Till och med detta är bättre och det suger hårt.
 
Så, nu var det sagt, och nu vet ni hur ni kan göra mig riktigt irriterad, bara att sätta på hädelsen när jag är i närheten så kommer mitt humör gå i botten och beklagandet om att det släpps fram så äckligt mycket usel musik på radio nuförtiden kommer börja mala från min mun.

Eller för att citera en vettig 16-åring som kommenterade videon med Michelle Branchs "Everywhere" på youtube:
"I'm jealous of 90s (or early 2000s) kids. I'm a teenager and I'm living through a bad music generation. This music was back when songs had meaningful lyrics and were easily understood, not about a guy rapping shit about how high he got and how many chicks he knocked up last weekend :\"
 
Word.
 
Nu fm med Erik och Linus. Tjo! :)

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback