No more onlinetenta? I hope.

Så har man stressat sig igenom den andra och sista (om det inte blir omtenta på denna vill säga) onlinetentan. Första var jobbig men den här var etter värre. Sista svaret blev resultatet av en slumpsida i boken som jag fick upp som verkade vettig två minuter innan inlämning.
Ingen aning om hur det gick, huvudet och kroppen är fortfarande lite i högvarv och jag vet knappt vad jag skrivit om. Det kommer nog tillbaka under kvällen men just nu är jag ganska virrig. Det kan bli strax under G eller strax över, men det blir ett antal poäng i alla fall, det vet jag.
Sista tentan i kursen är en hemtenta, fan så mycket skönare. Plus att den inte kommer ligga mitt i en skärtorsdagskväll i sommarstugan utan över flera härliga dagar istället.

---

Tisdags: Hjälpte pappa med att röja i garaget och "mellanrummet" (rummet mellan gillestugan och garaget). Bland annat slängde vi en jäkla massa gamla leksaker som man inte sett på hundra år och även en massa teckningar och anteckningsböcker.
Bästa i en av anteckningsböckerna var inplanerandet som var noterat som "Nallefest". Jag vet inte hur det var för andra i lågstadiet, men vi hade ett flertal aktiviteter på roliga timmarna:

Talangjakt - Gör vafan du vill så blir det ett uppträdande! En gång hade jag som enda grej att rimma på ala grejer jag såg i klassrummet. Fantastiska rim som "Det här är en penna, men den liknar mest en ränna!" gick hem hos publiken.
En annan gång sjöng jag Macken ("Kunderna kommer, kunderna går.." ni vet) som avslutades med att min vän Johan kom in och var mannen med den vita Opeln. Johan frågade var hans bil var, jag svarade att den var skrotad, Johan låtsades svimma och jag ddrog ut honom ur klassrummet. Slut! Succé!
Melodifestival - Sjung eller mima något! Jag minns inte att någon nå'nsin sjöng på riktigt så vi kan kalla det mimfestival snarare. Jag var inte med någon gång vad jag minns, men jag var nästan med tillsammans med några grabbar till som Backstreet Boys. Vi skulle mima As long as you love me men det blev inte av för att vissa inte kom överens. Jag tror det bråkades om vem som skulle vara vem, mig kvittade det.
Nallefest - Detta betydde ungefär: Ta med så många gosedjur du vill så fikar vi och har det mysigt.
Det var uppskattat, man fikade, det kanske lästes i klassens allmänna läsebok, ritades eller något annat. Lugnt helt enkelt.

Dessa tre är de jag kommer ihåg främst. Det kan ha varit typ maskerad eller något också, men minns inte helt. I vilket fall, vad skulle folk säga om nån föreslog Nallefest idag?

-Du! Vi skiter i Kåren till helgen!
-Eh.. jaha?
-Japp! Vi kör Nallefest istället!
-..öh.. va? Nallefest..? Är det någon form av suparspel inblandat eller vad? Ta sig en Nalle?
-Nej, nej! Alltså, vi tar med våra gamla gosedjur och bara sitter och myser, lyssnar på musik och så och fikar!
-...........

Förmodligen ungefär så. Barndomen känns långt borta.

---

Onsdags: Lugnt på dagen, sen på seneftermiddan stack jag med tåget från Ytterby till Uddevalla och hälsade på Henke. Vi käkade indiskt, kollade fotboll och spelade FIFA med Brasilien. Heja gamle Edmundo!
Sov över och fick sovit ungefär fyra timmar efter allt spelande.

---

Idag: Upp åtta lagom död även om solen sken fint ute. Tåget tillbaka till Ytterby, upplockad av fader, sov halva resan mot sommarstugan och fick inte någon större vila när man kom fram. Direkt in till affärer och köpa försenad födelsedagspresent till broder, några öl samt mat inför påskhelgen.

Väl hemma här igen i stugan var det onlinetentan och ja.. nu sitter jag här! Lagom slut och fin.

Resten av helgen kommer bli väldigt skön. Nu kan man släppa tentan för tillfället och umgås med familjen.

Megalångt inlägg, men ja, ibland har man mycket för sig :) Hejs!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback