Typiskt

För bara några dagar sedan svarade jag på en tävlingsfråga i Lorensbergsteaterns facebook-grupp. Vinsten var en guidad rundtur bakom kulisserna, en lite unik sak att vinna med andra ord.
Man skulle gissa hur många föreställningar som uppförts där sedan 80-talet och med lite random räknande i huvudet gissade jag på 3539 stycken. Rätt svar var 3527 och jag var näst närmast. De tre med närmast svar utannonserades idag.

Problemet är att det hela självklart är på fredag eftermiddag då jag ska sitta på tåget upp mot Falun. Såklart, självklart, givetvis, naturligtvis. Bah. Dubbel-bah.

Alternativen är få. Antingen åker jag hem några dagar senare (förmodligen med buss söndag morgon vilket skulle innebära upp i svinottan och ta bussen till Götet för avfärd 07.45, med en kostnad på i runda slängar 200 spänn mer än om jag åker på fredag) eller också åker jag på fredag, surar sönder i flera dagar över den missade upplevelsen, och sparar 200 spänn och massa krångel (krånglet ligger i att jag måste åka buss från Kungälv svintidigt på söndagen för att hinna till bussen då ingen skjuts finns jämfört med fredagen då jag bara blir droppad på stationen av föräldrar under deras färd mot sommarstugan, dessutom går det snabbare att åka tåg på fredagen än sega bussen på söndagen).

Gick nyss ut i köket och tröståt en macka. Tryckte ut jordgubbssylt ur squeezy-flaska och skulle just börja äta när jag såg vad det uttryckta helt random bildat för bokstäver: SJ.
Jahopp. Jag antar väl att jag kommer åka upp på fredag då..


Ja tokig blir man..


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback