Sí Qué What?

Har skolkat idag. Det är stor chans att så blir fallet även imorgon. Tydligen är jag enligt Sebbe ordförande i Bojkottsrådet sedan idag då jag övertygade även honom om att stanna hemma.

"Vad är nu då detta?" tänker ni. "Vad har hänt med plugghästs-Richard som alltid varit i tid, fått bra betyg och gått på alla lektioner? Är han ett minne blott?"

Nej då, jag är fortfarande ambitiös, men med måtta. Jag utför alla uppgifter, men jag lägger inte ner mer energi än nödvändigt på saker som ändå inte ger mig något.

De lektioner vi haft hittills i kursen jag nu går har varit en fullständig orgie i självklarheter. Då jag i morse satt och såg vad dagens lektion skulle handla om tänkte jag efter några sekunder och insåg att jag förmodligen inte skulle missa något vitalt denna gång heller. Vad jag förstod av de som ändå kämpade sig dit så var det heller ingen stor förlust jag råkat ut för.

Till slutet av denna vecka ska en seminarieuppgift vara inlämnad. Så kommer också att ske, välskrivet och precis så ambitiöst som krävs.

Nu tillbaka till fm och det chattande jag pysslar med med Erik och Jossan.



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback