A boozehound

ÄNTLIGEN är man tillbaka i partysvängen!

Efter en dag där ett mindre spännande flottrace, men ett mer spännande fösarkrig, utspelats så hamnade man hux flux framför Skottland vs. Tjeckien.
Matchen var definitivt skojigare att beskåda än gårdagens tragiska kollaps och slutade 2-2. Något orättvist kan tyckas då skottarna var bäst sett över 90 minuter och borde fått med sig tre poäng hem. Dessvärre dömde ännu en pajasdomare (verkar som vi inte kan få nog av dessa nuförtiden) och slutresultatet blev därefter.

Till sist så hände inte så mycket mer..

..jodå! Efter matchen stack jag och Johan över till Peters residens där det vankades förfest!
Ett antal spel senare och mycket tjôt så satt Richard plötsligt indränkt i öl. Tack Fredrik för din ovilja att dricka upp din Lambo ;)

Efter en (hyfsat snabb) dusch och klädbyte så var man redo igen (det är tur att man bor i Norslund så nära) och stack ner till Bishops med Johan.
Efter en stunds snack om film så dök Helen, Jessica, Nadine och Jennifer upp och vi joinade dessa damer för ännu mer snack.

Till slut började det kännas allt mer som hemgång och efter att på vägen konstaterat det tragiska i att kön till Max var lång (få saker hatar jag så mycket som att stå i kö..) så hamnade man till slut i hemmet utan käk.

Konklusion? Jag slapp alla boring uteställen och fick mig den puben jag ville med trevligt folk. Räcker väl så? :)



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback