Vider

Jag frågade vad som kunde gå fel i föregående inlägg. Nu vet jag det.

Tänk er någon som överlevt ett krig. Han har spräckt ögonbryn, blodigt knä, några blodiga knogar, ont i revbenen..
Ungefär så ser jag ut nu. Eller inte ungefär, ganska exakt.

Vad hände? Ja märkligt nog så kommer jag ju dessvärre ihåg det mesta, det var balanssinnet som tog mest stryk.
Har aldrig varit med om något liknande..

1. Jag hetsdrack vin och två öl alldeles för fort (rekommenderas I N T E !) på den i övrigt mycket trevliga för-/inflyttningsfesten hos Jennifer.

2. När vi lämnade föll jag tre (!) gånger med cykeln. Träd, väg, väg..

3. Vurporna medförde att vänster ögonbryn gick åt helvete och stackars Sinander började prata om att gå till akuten. När jag kom hem och såg mig i spegeln förstod jag var hans oro kom ifrån. Jag är mycket glad att han ledde hem mig som en riktig kompis och inte propsade på kåren istället. Som jag såg ut så.. ja, kårens vakter hade förmodligen inte släppt in mig och alla andra hade ryggat tillbaka. Typ.

4. Någonstans på vägen förlorade jag min gamla klocka och en ring. Ringen hoppas jag ligger hemma hos Jennifer då jag har för mig att den visades upp. Men gör den inte det så.. ja. Då är det så.
Klockan bryr jag mig inte nämnvärt om. De saker jag bryr mig mest om har jag redan hittat. Nyckel till huset, min armkedja, bankkort.. ungefär så. Visst, jag rev uppochner på alla kläder i rummet inatt så jag fick småstäda nu när jag vaknade men ja..

5. Jag är åtminstone inte så bakis, konstigt nog. När jag vaknade för någon timme sen (ja, det är sjukt att vara uppe denna tid, jag vet) gick jag och letade lite sporadiskt efter saker från igår. Armkedjan hittade jag som sagt, sen sket jag i letandet och gick in på toa för att se mig i spegeln. Jättefin blodrand i pannan efter sovandet. Såg ut som Frankensteins monster, lite snyggt sydd sådär rätt över pannan.
Strax efter detta fick jag spykänsla och slängde mig över toaletten. Dock kom inget och jag blev samtidigt istället pissnödig. Kul. Stapplade upp och pissade, gick och slängde mig i sängen och nu.. ja, efter lite vatten så är det okej, förutom att det svider runt vänster ögonbryn och kind och ömmar i höger sida bröstkorgen och vänster knä.

6. Känner mig mer skadad psykiskt då jag aldrig förr lyckats med något liknande. Känner mig som ett misslyckat asshole. Vafan gick jag inte bara för? Varför skulle jag cykla? Speciellt efter första fallet! Alkohol gör många roliga, men också dumma, saker med en..
Är åtminstone glad att jag inte kom till kåren. Då hade jag sett ännu dummare ut.
Men ja.. man känner sig så kass, som en clown. Det är INTE min grej. Den enda clown jag ska vara är en rolig, inte en sådan som ramlar och slår sig. Jag hoppas ni tyckte jag var trevlig på förfesten i alla fall..Idag ska jag inte göra mycket, definitivt inte lämna lägenheten, snarare sitta lugnt och kolla på typ "Robinson" (eller nej det skulle jag inte för idolskurkeriet har fått Robinson att utgå denna vecka -.-) och annat. Har dubbel smärta. Göh.

Tack Fredrik för sällskapet hem!


Hur jag än mår idag, så står jag kvar. Jag älskar Falun.


Kommentarer
Postat av: helen

Jaa! cykel blir vingligt när alkoholhalten stiger! :)"Strax efter detta fick jag spykänsla och slängde mig över toaletten. Dock kom inget och jag blev samtidigt istället pissnödig. Kul. Stapplade upp och pissade, gick och slängde mig i sängen och nu.. ja, efter lite vatten så är det okej", hahaha vilket underbart och sjukt stycke :D2011-10-02 @ 18:48:53
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback