Sleep alone

Kan inte säga att jag har panik över uppsatsen, det ligger inte i min natur när det är skrift det handlar om. Däremot bör man väl börja skriva något snart. Att vi inte tagit tag i mål, syfte, osv osv beror mest på lathet och att annat kommit i vägen. Men det är ingen fara, det fixar man på ett litet kick. En B-uppsats är en B-uppsats och jag gillar och skriva. That's it.

Mer oroad börjar jag bli över att få tillbaka senaste tentan istället. Man vet ju inte hur det rör sig i rättningsvärlden nuförtiden.. Vill gärna ha den nu och godkänd så man kan släppa det oket.

Börjar snart bli dags för en utvärdering av första året inom MKV, men jag väntar med det tills terminen är över och lovet inletts..

När min skolarbetspanik uppstår? Främst varje jävla gång siffror blandar sig in i leken. Ointresset skjuter i höjden och suckarna av meningslöshet hörs ända till jordens medelpunkt. Ska bli gruvligt skönt att snart slippa kodböcker och fan och hans mormor.

Är dags för dagens låt känner jag för att få lite mer känsla i kroppen än bara ointresse och uppgivenhet. Njut av denna nysläppta video med några av mina gamla bekantingar från ljudtiden!



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback