Ett ok avlyft, bara ett kvar

Kompletteringen godkänd. The retaliation is avoided. For now.

Gruppmöte med Lamptey och Nina avslutat. Vi fick gått igenom några dokument och kollat i böcker och samband mellan resultaten vi fått in.
Senare inatt blir det mer skrivande, men nu blir det slöande ett tag. Imorrn får någon lyfta på baken och ta sig till skolan för att hämta ut artikeln som KANSKE (högst kanske, förmodligen inte med tanke på vad vi fått ut hittills av det vi läst igenom) är intressant.

---

Snart sett klart på "The Shield", bara ett sjutal avsnitt kvar. Känns alltid lika skumt när en serie bara är på väg att ta slut. Sen brukar jag ju inte se på flera serier samtidigt nuförtiden heller utan bara lägga allt fokus på en. Har liksom inte ork att följa en massa.

Det är inte som när man var yngre och kom hem från skolan, laddade upp med massa mackor och O'boy och såg på t.ex. "Magnum P.I.", "That 70's Show", "Förhäxad", "Sabrina The Teenage Witch" (och andra BRA serier) och "Ricki Lake", "Våra Bästa År", "Baywatch" (USLA serier, men förr såg man fan på allt som rörde sig).

Nu pallar jag liksom "The Shield", "How I Met Your Mother" och "Mästarnas Mästare" som max på senare tid.
Det sistnämnda är slut för säsongen, skölden som sagt färdig med och H.I.M.Y.M är inte många säsonger kvar heller (max två som jag förstått det, plus att de inte kommit ut än). Så vad ska jag se till hösten?

Kommer "Robinson" tillbaka tills dess är det givet och förhoppningsvis gör även "Dexter" comeback, men andra serier? Får fundera på det under sommarn. Då lär jag ändå ha annat för mig än att sitta inlåst :)

Snart är ledigheten här! Woopåhejdejer!

Kommentarer
Postat av: LB

Jag har flera på lager som är väldigt sevärda

2011-05-30 @ 19:16:19

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback