Ein bisschen plugg

Gröt käkas och inom en timme är man hemma hos Nina för uppsatsplugg. Eller ja, mer koll av att vi är med på de saker (syfte, mål o.s.v.) grundläggande som vi tänkt oss så att jag kan dra hem och börja skriva rent sen ikväll och imorrn, kanske lördag. Behöver nog inte ta så fasligt långt tid. Och skriva rent sådant är jag nog lite av en mästare på vill jag påstå utan att vilja verka för skrytsam.

Kan nog ta tag i den lite halvt inofficiella interna ledarrollen i gruppen bättre idag än i måndags när vi hade handledning. Då var jag ju så uppe i varv att jag var en riktigt usel stolpe att luta sig mot. Ville mest kasta allt vad arbete hette åt fanders, släppa allt ansvar och gå i exil, men "hur jag än mår idag så står jag kvar". Och nu ska det bli lite jobba av.

Sen bör jag diska senare också å det grövsta och slänga en jävla massa flaskor som samlats här under lång tid. Inte så att de står utspridda överallt i lägenheten om det var så det lät, men den stora låda där vi samlat alla glas är liksom fylld till bredden sedan en tid tillbaka.

Nog med snack, let's do this day!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback