Aktivt dygn

Efter gårdagens umgänge och firande att tentan var över så följdes det idag upp med att Richard blev väckt av Fredrik som ringde. Efter mycket tvekan insåg jag att Fredrik hade rätt, det var en bra idé att ta sig upp till lugnet med honom, Johan och Maria för att spana in innebandyturneringen med folk från skolan :)

När halva turneringen spelats tog vi oss ner till Golden och käkade pizza följt av ett besök på Kopparvallen för att se Falu FK ta emot Sollentuna United. Dessvärre vann Sollentuna med två mål, men man fick i alla fall se Anders Limpar som tydligen är assisterande tränare i Sollentuna.

Gassandet i solen och gårdagen började nu ta ut sin rätt och vi tog oss slutligen hemåt. Maria stack till sitt medan vi andra kraschade hemma hos Peter och kollade fotboll.

Nu ska jag leta efter länk till boxningsmatchen mellan Holyfield och Nielsen. Hoppas den inte har varit än bara :P Har inte stenkoll.

Må väl!

(Och ser mitt typsnitt plötsligt annorlunda ut än vad det brukar för er här på bloggen så skyll på Firefox uppdatering.. it sucks.)

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback