On the move

På tåget minsann! Gött med fritt internet i 1:a klass (och nej, jag är inte någon särdeles snobb, 1:a klass var helt enkelt billigare än 2:a när jag skulle boka tro't eller ej). Och inge större förseningar. Är dock alltmer mör i kroppen efter natten som resulterade i bara tre timmar och 45 minuters sömn ungefär.

Sällskap ånyo av fröken Nilsson Åhrman hela vägen och även Matte halva resan. Trevligt, trevligt!

Inatt skulle jag börja med tentan, men eftersom herr Erik kom online så blev det fm fram till halv ett och sedan fick jag för mig att det var lika bra att skriva ett inlägg på kelen så att det inte blev uppskjutet för länge. Så först vid ca halv två kom jag igång med att skriva tenta. Fråga B avklarades på runt 1,5 timme.

Dagen har tillbringats med att leka presskonferens. Uppdelade i sex grupper fick vi varsitt scenario som vi skulle försvara mot hugade journalister (läraren och klasskamraterna). I min grupps fall åkte vi på att Vasaloppet (yes, jag kommer tydligen inte undan detta event nu) fått ny VD som ville införa en rad förändringar för att modernisera arrangemanget. VD:n spelades av mig själv. Eftersom idéerna var rätt korkade så försökte jag framstå som en gladlynt figur som bara ville utforska nya möjligheter likt annat här i världen. Gick rätt bra.

Nu började papsen skriva på fb (modern hyfsat nybliven pensionär, jajemen!). Ha det!


Tåååg!


Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Spännande övningar ni har i skolan! Vettigt och kul inför yrkeslivet. Var det något givande? :oP

2011-03-22 @ 19:21:23
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback