Mysteriet med galgen

Okej, tänkte börjat med hemtentan i idrottskursen idag, men fan.. fuck it. Går inte. Eller ja, klart det går, men har bara motivation nog för att skjuta upp den till imorrn. Tar en semla istället.

---

I lördags när jag vaknade upp efter partandet kvällen innan och gick för att uträtta mina behov så ser jag en galge ligga till höger om toaletten:

 

För det första använder varken jag eller lägenhetspolare Joel den galgen eftersom den är en miniatyrgalge som inte funkar att hänga tyngre saker på än helst t-shirtar.

För det andra är det omöjligt att säga vem av mig och Joel som är ansvarig för att den hamnat där. Ingen av oss har tagit upp det än och den ligger fortfarande kvar. Bilden tog jag nyss..

Visst, det är bara att ta bort den, men det skulle vara en sorts erkännande av att man är ansvarig för att en galge random hamnat på toaletten. Är jag ansvarig har det skett när jag kom hem från kåren, är Joel ansvarig skedde det när han kom hem från vart han nu var och partade. Att ta upp det är också ett erkännande, fast då av att man varit packad nog att klanta in en galge där. Och eftersom han inte tagit upp det med mig och klagat på att den ligger där är han förmodligen lika osäker och kan inte ge en förklaring till det hela han heller.

 

Sen kan det också ses som ett tecken på att man analyserar lite väl mycket och borde skippa latheten och bara ta bort galgen som ser allt annat än rätt placerad ut.

 

Men frågan kvarstår: varför just den galgen och why hamnade den där??

 

(Och ja, jag ska ta saken i egna händer och ta bort den nu för att den börjar störa mig tillräckligt för att jag ska agera.)

 

Ni ser, mina funderingar behöver inte alltid röra en massa skitdjupsinniga saker. En så profan sak som en galge kan räcka.


Kommentarer
Postat av: Sofia

haha, jag älskar såna där mysterium... även om de driver dig till vansinne tillslut ;D

2011-03-16 @ 00:14:04
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback