Snart hemma efter seeehhhg tåhhhgresaaahhh...

Nice dag fram till sista tågbytet!
Innan dess hade jag hunnit vara med Sahlbrand och Sinandão på skolan för inlämnande av papper samt på stan för käkande av extremt värd och god lunch på Etage! Inte käkat där sen första dagen på läsåret så blev lite kul att vi hamnade just där till slut. Och maten som sagt... gah, dit ska vi på lunch fler gånger i höst, det säger jag bara!

Efter maten, där vi satt utomhus och blickade ut över studentflak som körde förbi (sex år sen man själv tog studenten.. är sjukt, känns som minst två liv sedan..), lämnades jag av på stationen där jag satt i 2,5 timme självmant. Detta upplägg för att jag skulle slippa bära allt tungt hemifrån mig i tropisk värme ända till station. Mycket bra val! Satt och lallade, lyssnade på musik, löste korsord, kollade på folk. Typ så.

Första tåget kom i tid och första bytet (Avesta/Krylbo) gick bra det med. Men andra bytet, i Hallsberg.. då var det dags att lämna Tågkompaniet och bege sig in i SJ:s underbara värld!
Försening på en timme samt felaktig information från början om vilket spår tåget skulle braka in på. Först tre minuter (!) innan den aviserade tiden kom info om spårbyte.

Exakt den tid som tåget ska komma rullar ett mycket långsamt godståg förbi. Jag började bara skratta, det var för fult. Första klass, vad är det? Vi skickar ett försenat godståg istället!

När godståget rullat förbi i sin makliga takt kom äntligen mitt tåg. Kommer vara hemma ca elva..



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback