Safe in my arms, you're only sleeping

Ska börja blogga, ska bara på toa... lyssna på det här så länge vettja:

 

 

Sådärja! Och efter den lilla signaturen går vi över till bedömning av filmen jag just såg:
The Kids Are All Right - Egentligen skulle detta kunna vara en film om vilket relationsdrama som helst där ett pars förhållande knakar i fogarna och den ena parten börjar titta åt ett annat håll. Twisten är att paret i det här fall är lesbiskt och det hållet som den ena börjar titta åt är deras barns biologiska pappa, en spermadonator, som barnen helt plötsligt bestämt sig för att ta kontakt med. Filmen är inte dålig, men att den är nominerad till Oscar för bästa film, bästa kvinnliga huvudroll, bästa manliga biroll och bästa originalmanus är ett smärre skämt. Personligen tycker jag inte ens twisten är särskilt originellt. En godkänd film, men inget speciellt i sig. B B

Eftersom listan över nomineringar till Oscarsgalan släppts så har jag bestämt mig för att gå all in och se alla de filmer på listan som jag inte redan sett eller tänkt se/haft koll på. Ovanstående film är en sådan som jag inte kände till men som alltså blivit nominerad. Jag hoppas kvaliteten stiger..
Skall nämnas att jag med "alla" i det här fallet inte menar animerat, kortfilm och dokumentär. Bara spelfilm.

Seminarie imorrn. Måttligt (läs: inte alls) intresserad, men man måste ju dit så. Blir nog en film till från listan innan sovdags. Sova kan man göra i kistan.

Trevlig natt alla ni som varit och partat eller håller på att parta och alla ni som bara sitter hemma och myser eller sover!

Postade denna låt en annan gång också, men vad gör det?


Kommentarer
Postat av: Sofia

ÅÅÅÅH, BENNY HILL-MUSIK GÖR ALLTING ROLIGT :D:D:D:D:D

2011-01-27 @ 15:13:02
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback