Granens topp II

Så var man ute. Tillfälligt förhoppningsvis, men jag gillar det inte. Hur lyckas man alltid hamna där?

Och så läsa artikel om måttligt intressanta saker. Och möta en viss inkompetent figur. Och lyssna på föreläsning.
Vart tog all ork vägen som man borde fått med sig i batterierna från lovet? Blir så trött.

Som jag nyss skrev på fb: "Förstår inte hur jag kan få något gjort alls just nu, hur kroppen tvingar sig att få minsta småsak gjord."
Ungefär så det känns. Det går på automatik och allt görs samtidigt. Ta på sig kläder, rosta mackor, prata på fb, skriva ut papper, läsa texter om lesbisk identitet, fundera på när man bör lämna huset för att ta ut pengar så man kan fylla på sitt busskort, fundera på hur man ska ta sig an den inkompetenta personen (och hur mycket ork till detta som finns kvar), äta mackorna, titta på klockan som en hök hela tiden, blogga..

Liksom, orken borde finnas efter 2,5 veckors ledighet, men det gör den inte. Och inte motivationen heller. Sitter mest och känner mig stressad och drömmer om sommar och mer ledighet. Ska det vara så? Nej, knappast. Och det har inget att göra med att jag skulle vara lat, det vet alla som sett mig arbeta när det gäller.

Får sluta klaga här nu iallafall, måste hinna med artiklarna innan det är dags att bege sig. Hoppas på att kraften stiger i takt med att man får se klassen.

Peace

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback