Nytt år, nya tider

Gårdagen inleddes med att dra ner på stan med Henke och brorsan för handlande av öl, brut, mat och fyrverkerier.
När det hela var avklarat drog vi oss hit till Dösebacka för att ha minst lika sköj som förra året då vi också höll hus här.

Vi körde även ett tema detta år då förra årets Jönssonligan-utstyrslar nu följdes upp med Nile City. Dessvärre har jag glömt kvar sladden till kameran uppe i Falun så bilder på detta kan dessvärre inte komma på tal förrän om någon vecka när det är dags för comeback i Dalarna. Jag kan iallafall säga så mycket som så att Henke blev Sudden, Linus satsade på Glenn och jag själv höll mig till Weiron.

Vi körde också på att följa Kenneth Aalborgs julbord (fast i detta fall blev det ju att anpassa spriten till nyårssupén istället). Gick prima! Den stora julgroggen blev dock inte någon kulinarisk höjdare..

För att sammanfatta lite snabbt hann vi också med flertalet olika spel, såväl till bords som konsol, innan det var dags att snabba sig ut till tolvslaget.
Vädrets äckliga omställning från vintrigt till pissigt med regn och blåst försvårade dock de planer vi hade på att kanske ta en promenad in till samhället plus att den första raketen kom iväg först 00.05. Skandal! Dessutom var gasen i princip slut i samtliga tändare och de få tändstickor som fanns att tillgå försvann i en rasande takt. Den sista tändaren fann jag i närmast raseri långt in i en låda i hallen. Den räckte till sisådär tre knastersaker och en bränd högertumme, wuho!
Till slut stod vi på baksidan av huset, undangömda där det iallafall var lite lä, och tände tomtebloss med de sista futtiga tändstickorna. Tomtebloss brinner ju som bekant både längre och stabilare än tändstickor och kunde således användas till att få fyr på en hel radda med snabbt placerade raketer. Succé!
Efter detta hastade vi in och partade på ett bra tag till i vår tillfälligt surroundljuds-inredda källare. Vips var klockan 05.30, skumpan var slut, orken likaså och John Blund kom smygande tills vi stupade i våra respektive sängar.

Kort sagt ännu ett lyckat nyår! Konsten att få ett bra nyår är att inte måla upp det som typ det bästa som kommer hända i livet. Se det bara som en rolig händelse där du ska ha trevligt så blir det också så. Varför krångla till det?

Imorrn kör jag en liten sammanfattning av året som gått och de olika skepnader som livet tagit sig.

Med dessa små ord kan jag inte göra annat än att önska er ett riktigt superbt GOTT NYTT ÅR och hoppas att ni alla mår bra och ser fram emot den framtid som vi alla vandrar mot.

Kram och hej!Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback