I keep dancing on my own

Efter olidligt sega föreläsningen om lesbisk identitet (och framför allt serien L-Word som man inte sett ett skit av) blev det konfrontation med personen dit mina ilskna tankar riktats den senaste veckan.

Teorin om varför det blivit som det blivit är glasklar, men den skulle personen självklart aldrig erkänna som fakta även om jag är 99% säker att det är så som det ligger till. Plus lite extra som framkom under samtalet.
Konfrontationen kommer förmodligen inte leda till ett skit, men nu har man iallafall försökt. I morse var jag inte alls säker på om jag skulle orka, men det gick till slut, även om det var på svag sparlåga.

På vägen hem köpte jag med mig kebabtallrik. Viljan att laga mat var liksom inte på topp. Handlade också lite småsaker på Willy:s i ett rasande tempo.

Så småningom tas väl tag i seminarieuppgiften till imorrn, men just nu blir det inget skolrelaterat.

Skönt att träffa folket från klassen igen iallafall, även om det blev lite kortfattat.

Nu: Super Mario World som brorsan gav mig i julklapp, senare kanske något skjutaspel så man får bort lite aggressioner (jag använder nämligen spel som ett sätt att avreagera mig från verkligheten, inte tvärtom att jag blir våldsam av spelen och vill ut och skjuta folk.. Datorspelsdynamik, nå'n?)


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback