In gästföreläsning we trust

Har äntligen varit på en högst värd föreläsning, det var ett tag sedan. Visst, några av de i Idrott och Medier är ganska värda (till skillnad från en viss annan kurs..), men har inte haft en top notch sedan en annan gästföreläsare i höstas.
Nu var det ännu mer givande då det handlade om det man faktiskt kom hit för att lära sig: att hantera media/pressen som informatör/pressansvarig. Mycket vettigt! Heja Mats Olsson.

...missade dock tvättiden för att jag inte kollat noga när föreläsningen skulle vara (saker flyttas ju hela tiden här). Så istället för idag 15-19 blir det torsdag 11-15.. blööh.

Ska väl börja så smått på tentan inatt någon gång. Dagligt arbete förekommer som bekant ytterst sällan i detta residens från herr Björkmans sida.

Måttligt kul sömn inatt dock. Skulle egentligen fått sova fem timmar enligt enkel matematik, men nej då, vaknade flera gånger och till sist en timme innan jag skulle upp. Så fick väl sova kanske.. 3,5 timmar i runda slängar?
Frågan är: why? Är inte bara idag, många andra gånger. Kroppen vill vara vaken tydligen, även när man har sovmorgon vaknas det efter runt max 6-7 timmar. Samma sak när man partat, sex timmar i snitt. Jättekul när man är småbakis och hellre vill sova bort början av dagen. Väs.. Förklaringar på sömnryckeriet, nå'n?


Till sist i sann medietänksanda: Tänk på att just den fråga ni ställer i föregående inlägg blir besvarad med ett exklusivt svar!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback