Skrivande till fågelkvitter

Sex dagar sedan jag skrev sist. Vad hände?? Jo, påsk hände.

Efter min smärre dödgrävarhemresa och ett par sega dygn därefter så blev det hipp som happ skärtorsdag och Olofsbobesök.

I Olofsbo umgicks man med familjen samt Erik och hans familj. Lata dagar, i princip sommarväder och lite partande på lördags kväll/natt med Erik och broder.
Det var inte direkt världens hålligång när vi väl lämnade stugan för att vandra runt i områdena. Dessutom svarade varken Skogstorps Pizzeria eller pizzeria 2in1 när vi ville beställa mat plus att Kustkrogen var stängd trots att den skulle varit öppen. Detta var värst för Erik som inte ätit på ett tag och alkoholen tog också hårdare på honom därefter.
Under vandrandet i Olofsbo hände inte mycket mer än att Erik gastade "A I KÅÅÅÅ!!" Efter några 13-åringar som sköt fyrverkerier, klampade in i deras trädgård mycket hastigt, och satte sig så småningom vid en annan stuga och började prata med en sisådär 60-årig Rolf som satt och avnjöt vårkvällen. Rolf tjötade på och även jag och sedermera Linus fastnade där.
När vi till slut kom därifrån fick jag eskortera herr Erik till sängs och sedan var det hem och sova som gällde. Behöver jag nämna vem som åkte på baksmällan dagen efter? ^^

Nåväl, det var en skön kväll fram till vi lämnade stugan i princip. Lite som när man drar ut på krogen. Det blir klart bättre längre fram i sommar. Då kommer fler folk vara ute, värmen på kvällen vara ännu skönare och fler matställen finnas att tillgå.

---

Igår kändes det som vi tog oss an seguppgiften från hell, men det blev också klart till slut. Tur man hade sköna Nina och Lamptey i gruppen att tjôta med hela tiden. Det var inte att det var svårt, det var bara så jävlans tråkigt. Själva seminariet idag däremot gick fantastiskt smärtfritt istället. Överraskande lugnt.

Och nu... nu är det bara att njuta av resten av dagen! Dessvärre skiner inte solen så sitta på balkongen och sola går ej. Men hey, bara en ledig dag är gött :)

Vi avslutar detta inlägg med en smärre modern klassiker i sann glad och positiv anda:



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback