Att äta sig ur huset

Inleder nu ovanstående operation som går ut på att jag ska köra ett litet experiment med mig själv och se hur länge jag kan leva på bara precis de råvaror som finns i huset från och med nu.

Undantag när kost får införskaffas:
  • Köp av dryck, detta får inhandlas i obegränsad mängd
  • Resor från Falun (annars är nog risken för sjukdom eller dödsfall stor är jag rädd)
  • Om det gäller någon tillställning eller är lång dag i skolan då man måste äta emellan för att orka med
I övrigt ska jag klara mig på det jag har. Blir ett intressant experiment. Kommer att uppdatera om det hela lite då och då. Just nu är jag vrålhungrig och har inte ätit sen imorse, sisådär över 12 timmar sedan. Så ja.. får se vad man svänger ihop :) Träning på att hushålla med råvaror, det är nog inte så dumt.

---

Ska över till Fredrik och kolla fotboll senare, Real-Spurs. Blir högst intressant! Synd inte Stålhammar dömer matchen, då hade hemmalaget Real legat risigt till..

Efter detta blir det en natt där jag spontant ska svänga ihop en artikel till nya numret av Kelen som kommer ut i maj. Var inte inställd på det från början, men vafan får man förfrågan så backar man inte ur. Det är ju skriva jag kan.

Så.. var var jag nu.. jo, just det:

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT


*ghaghahgha* Homerdregel...


Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Rolig och vettig idé! Skulle jag själv säkert behöva göra också. Dock har jag varit ekonomisk rådgivare till mig själv och räknat ut efter mina kassaboks-anteckningar hur mycket jag skall lägga på olika saker för att inte överstiga min budget och gå lagom mycket plus månadsvis.

2011-04-07 @ 13:55:09
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback