A som i Avkopplande dag

Äntligen fick man sova ut ordentligt utan någonting alls på agendan. Wunderbar!

Resten av dagen har passerat genom kollande av lite spelare på fm med Erik, samt färdigtittande på första säsongen av "The Shield".

Nu på kvällen sågs nyss en trevlig match mellan Barca och Shakhtar som slutade 5-1 till mina spanska favoriter. Kändes skönt att i alla fall ett lag jag håller på går segrande ur striden den här veckan. Spurs kollaps efter Crouch's hjärnsläpp igår och domarpajasen på Gamla Ullevi i måndags var liksom tillräckligt.

Hur det går med min fina kosthållning? Jovars, idag bjöd köket på två smörgåsrån till frukost och en hamburgare (alltså bara burgaren, med grillkrydda, inget bröd) och ärtor toppat med Felix soltorkade tomatsås. Det dög bra.
Grejen med att ställa om kosten och inte äta enbart enkla saker och så mycket man skulle önska är att man uppskattar det man gör mycket mer. Man njuter av varje tugga.

Blev helt okej nöjd med artikelmaterialet till Kelens första samarbetsnummer med Metro Student som utkommer 20:e maj. Tog inte så fasligt lång tid att knåpa ihop en liten krönika. Kommer säkerligen att bli mer av den varan i framtiden.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback