Hemmaafton

Blev hemmakväll till slut efter en småseg dag.

Började dagen med att trots gott om tid som vanligt vara stressad och ute i sista minuten. Gjorde mitt livs snabbaste makaronkok och ätande innan slägna sig upp på cykeln och gasa iväg i full karriär till skolan. Var rätt mör i slutet, märks att man inte bara är otränad utan börjat slita på kroppen med partandet.
Informationslektionen kl. 13 var inte jättegivande, men tyckte ändå att läraren verkar lovande. Efter detta begav vi oss ner mot stan för "skattjakten". Jag minns inte säkert, men jag tror att när jag gick här förra gången så drack vi också under skattjakten. Nu var man nykter och då blev det lite mer stelt även om det var en massa roliga saker som skulle utföras.
För egen del tog jag på mig att skriva en dikt innehållandes diverse utvalda ord. Hux flux åkte jag, som störste bärare av skägg, på att vara Jesus. Hann inte ens reagera åt det, fattade först inte att det var mig folk pekade på. Jag hade ju just ställt in mig på att skriva dikt. Men jaja, snabbt iväg till nå'n affär som sålde lakan och köpa ett. Satt sedan smått stressad och käkade med de andra, skrev dikten och stack sen in på pizzerians toa och svidade om till moderna lakans-Jesus med Converse. Det blåste en aning kallt att bara gå i lakan, kalsonger och Converse, men visst, jag bangar inte en utmaning.
Vid torget där jag skulle visa upp mig och läsa dikten var det en aning oorganiserat dock med vilken ordning folk skulle framföra saker så fick stå lite väl länge som Jesus. Sammantaget kändes allt mer oorganiserat än för fem år sedan, men vafan man fick några skratt och visat att man inte är en total tråkboll (plus att man fick visa upp alla gigantiska muskler!)

På kvällen skulle det vara dels förfest i Bojsen och dels utgång till Etage. Detta toppat med maskerad. Jag älskar maskerad, men efter många om och men vägde nackdelarna över fördelarna:
- Lektion imorgon 10.00 = man kan inte gå all in, och kan man inte gå all in så är det än mer ovärt att dra till Etage. Kan man inte vara ute speciellt länge så är det också ovärt att lägga energi för att klä ut sig för en kort stund, hur kul det än är.
- Flera idrottarpöjks kände för att bli hemma istället = färre folk
Imorrn blir det dock all in! Kårpremiär och ingen lektion dagen efter bäddar för succé. Dock ska vi ta kort mellan 10 och 11, men det är inget man behöver vara i topptrim till direkt..

Även om jag tycker att dagens skattjakt som sagt var lite halvt bra organiserad så förtar det inte att jag vill ge fortsatt stor eloge till våra fösare som jobbar hårt med peppandet och annat, er energi gör mycket!


---


Nu blir det nog lite käk och någon film. En dag att varva ner är aldrig fel det heller :)


Glada grabbar, trots regn, första kvällen


Förfest hos mig andra kvällen (igår)


Goa och glada!


Väl i kasern på partajandet så var det lite fler än bara oss idrottsfolk


Fösare, jojamensan


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback