Three cheers for Rupert and Hubert!

Hade extrem ångest inatt och kände mig märkligt uppstressad över att tiden bara rann iväg och motivationen för tentan var som bortblåst. Dessbättre avhjälptes det efter några timmar med en kopp grönt citronte och Mr. Bean.

Som tur är är jag rätt bra på att intala mig saker och tro på dem. Som att säga till mig själv att det skulle kännas bättre idag, vilket det också gör.

Ibland, som nu, vill man kunna spola fram tiden. Hoppa över allt skrivande och bara vakna upp på tisdag morgon och ha tentan inlämnad och klar. Dessvärre kommer alltid samma motargument upp i huvudet med spolfunktionen: Man förlorar en bit av sitt liv som aldrig kommer tillbaka och förkortar därmed sitt medvetna liv. Hmm.

Tentan kommer bli klar och när jag väl börjar med en fråga så brukar det rinna på, det är inte själva skrivandet och uttryckandet som är problemet. Problemet är att väl ta tag i saken och strimla ner all fakta till kortfattade svar istället för att göra ett uppslagsverk.

Jag är också expert (dock inte ensam expert har jag hört av andra) på att tolka anvisningar och frågor på flera olika sätt. Står inte något exakt, korrekt och otvivelaktigt så kommer jag garanterat att sitta och vara grinig och undra vad som menas för att till slut bestämma mig för det sätt som jag själv tycker är bäst. Nio fall av tio är mitt sätt rätt, men det där sista fallet visar sig ibland vara en misstolkning - vilket jag alltså definitivt skyller på otillräckliga instruktioner.


Nu är klockan inte ens ett och jag har inget inplanerat idag vilket känns väldigt gött. Gårdagens besök på O'Learys med Johan var välbehövligt för lite miljö- (och framförallt luft-) ombyte. Synd bara att matchen vi såg var en av de tristaste i mannaminne mellan Valencia och United. Hade inte Javier Hernandez gjort mål i slutminuterna hade det kanske till och med varit den tristaste jag sett.
Pissigt nog såg man också resultaten ramla in där Inter krossade Bremen. Blä.
Anyways, trevligt sällskap och god öl samt att iallafall Spurs och Lyon vann sina matcher lindrar något.


Tentan, here I come...


Ångestlindrare!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det här var nog den längsta tiden som gått sen en kommentar hittills... förlåt.



Du var en av två som röstade på att Kenza var "helt okej"... av fyra. Jag har fortfarande inte lyckats komma fram till något.. très jobbigt, faktiskt.



"egentligen trea"? Är det en 2½ så eller :p? Det låter super! :D



Nej.jag.VET. Det var jäkligt hemskt. Fast som tur var hade jag i princip inte hunnit somna så jag var fortfarande pigg. Och jo, man kan väl äta märlor, I guess... men det smakar nog inte gott. Hahahahhah, NO WAY!



:D:D::D:D



Skönt, då är det i alla fall 50% som tycker att jag inte är sjuk i huvudet.. hehehe

2010-10-01 @ 17:47:08
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback