Operation bota latmask

Varför ogillar jag så mycket att röra på mig? Främst för att jag inte ser något nöje i att bli varm och svettig rent generellt. Sen har vi ett antal andra delanledningar:

- Jag hatar att gå långa sträckor, än mer att springa. Speciellt om det enbart är i motionssyfte, ska jag gå för nöjes skull så måste det vara en mycket bra anledning, t.ex. att man går och pratar med en vän, flickvän eller ska ta sig till något roligt och inte har någon cykel eller bussmöjlighet. Mina ben och fötter är seriöst inte gjorda för stora ansträngningar. Det använder jag hellre huvudet till.
- Eftersom jag inte gillar att gå så kan jag ju gymma och lyfta skrot, tänker ni. Fel, fel, fel, fel, fel. Gymma? Vara på samma ställe och bara plåga sig utan något som helst mål i slutänden mer än att bygga muskler? Nej, tack.
- Aerobics och liknande då? Glöm. Återigen stå på samma ställen, fast i grupp och svettas tillsammans? Låter inte heller särskilt lockande.
- Jag skulle kunna tänka mig att spela fotboll, men jag är inte ett dugg intresserad av träningarna däremellan. Jag vill spela för att det är kul, inget annat. Dessvärre är det svårt att hitta den typen av korplag, speciellt nu på vintern (jo, det är typ vinter snart).
- Simning har jag inget problem med, man blir avsvalkad direkt och det är relativt lugnt och fridfullt fastän man motionerar. Men då måste man ta sig upp till lugnet. Hade bassängen legat alldeles här bredvid hade jag redan haft årskort.

Ni ser! Sen tycker jag kroppen är orättvist uppbyggd på det sättet att det går hur lätt som helst att öka i vikt, men tar en evighet och massa elände att bli av med den. Varför? Ännu ett tecken på att den där guden som vissa snackar om inte existerar, och om han/hon gjorde det är hans/hennes skapelse uppenbarligen en aning defekt.
"I believe the junkfood taste so good because it's bad for you.."

Operation bota latmask kanske var lite väl överdrivet, men latmasken ska iaf lägga om kosten lite. Det funkar inte att häva i sig öl och käka vad man vill. Inte i längden iallafall. Tyvärr. Livet är orättvist.

Kött och sallad, här kommer jag! Kolhydrater och för mycket fett, fuck you!


Och så ska man till skolan också.. motivationen för denna kurs är redan på sparlåga. Hur mycket bränsle ska stjälas från min tank idag? Bah.



Kommentarer
Postat av: LB

Det funkar för mig att häva öl och käka skräpmat :>

2010-10-12 @ 02:52:57
Postat av: RB

Ja broder, för du:

1. Gör det inte lika mycket som jag och käkar mest mammamat

2. Har tränat lite

3. Är yngre än mig

2010-10-12 @ 05:11:51

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback