Klockan närmar sig midnatt, och är över midnatt när jag skrivit klart

Har jag pluggat mycket idag? Ja och nej. Effektiv tid har jag skrivit kanske i två timmar och är i princip klar med fråga fyra. Så ur effektsynpunkt har det pluggats mycket idag. Men skulle jag kunna gjort klart mer? Säkert, om jag inte var Skalman som hör en inre klocka ringa hela tiden som säger att det är dags att göra nåt helt annat. Nyllebooken, Dexter, film, äta, något annat.

Nåväl. Det är tur att jag är effektiv när det gäller. Fingrarna glöder när det väl skrivs.

Utan att egentligen tänkt på det medvetet så har jag också gjort de tre största uppgifterna först och har från imorrn tre dagar på mig att göra två mindre. Är det också någon slags inbyggd rutin..?


---


Bestämde mig för att spana in Idol för en gångs skull idag när det börjar dra ihop sig till veckofinaler äntligen. De största soporna ska vara bortsållade och några som förhoppningsvis har ton och artisteri i sig ska finnas kvar.
Så hur var kvällens Idolupplevelse? Mja.. Linnéa var mycket bra, även om jag inte är någon större Stones-fan. Sedan fanns det ett fåtal bra, ett fåtal okej och resten tråkiga eller rent dåliga. Olle t.ex. var inte speciellt bra just idag, men han har potential att bli det. Linnéa behöver bara bra låtar efter Idol så kommer det säkert gå bra för henne. Ska inte slutgiltigt bedöma alla baserat på bara ett framträdande, men jag har rätt klart för mig redan nu vad jag tycker. Sammanfattningsvis känns det som att kvalitén definitivt fanns i större omfattning förr.


---


Till sist några konstateranden:
- Boken "Mediekultur och mediesamhälle" som fanns bland kurslitteraturen var ett mycket onödigt köp. Kunde lika gärna köpt en rulle gyllene dasspapper ur användningssynpunkt.
- Boken "Yttrandefrihet & tryckfrihet" som ströks från kurslitteraturen efter att jag fått hem den var inte ett onödigt köp. Boken har lyckats bli använd som källa i tentan vid ett tillfälle.
- Böckerna "Massmedier" och "Upphovsrätt i reklam och media" hade rent krasst räckt att införskaffa. Om nu inte boken "Medierna och demokratin" visar sig användbar på en av de frågor jag har kvar att besvara. Chansen finns fortfarande.
- Boken "Tre Sekunder" (deckare) jag fick av broder Linus när jag fyllde år har jag inte hunnit läsa ett skit i än.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback