Back online

Så, nu är jag tillbaka. Så för er få som kanske trodde att jag låg helt stenad igår och idag efter femtusen inlägg på facebook (varav jag inte alls minns de två sista) och ett sedvanligt fylleinlägg här kan vara lugna, det var bara nätet som var dött, inte jag.

Igår morse ringde nämligen elektrikern på vid halv tio-tiden. Jag låg redan och drömde en cp-dröm där jag hade ont i huvudet och att då vakna upp och känna knackandet innanför skallbenet också i verkligheten är ensmula irriterande. På med morronrocken och stapplande ut snabbt och öppna för mannen som borde kommit när vi ringde första gången för två månader sedan för att fixa en strömbrytare i hallen.
När han till slut försvunnit stupade jag i säng en kort stund till innan jag insåg att det var lönlöst. Istället gjorde jag det bästa av situationen och tryckte ner massa vatten och en macka samt startade datorn. Då kom nästa skurkeri..
Internet hade pajat efter att elektrikern stängt av och på huvudströmbrytaren. TJIHOO! Party, partaj, fest, kalas!
Igår var värden här och kollade läget och idag kom han tillbaka med en ny adapter till nåt i mojset som sitter i hallen och.. tadaa! Sedan en kvart finns det nät! Lycka kommer ibland av relativt små saker.

Bakis på lektionen igår var för övrigt ingen hit, men jag var seriös nog att ta mig dit iallafall, även om jag var måttligt uppmärksam.

Partajandet i onsdags var som märktes mycket trevligt! Kostymen var värd varenda öre :) Dock ska det bli spännande att se när jag får tillbaka en annan utlånad skjorta samt slips av Sebbe, men det är lugnt, jag har hans kläder som gisslan.


Ikväll lutar det åt bio, ha det fint!




Och ja, just det.. vem är miss x..? Låt mig gissa att det är ett mysterium jag kommer få leva med ett tag. Jag hade förmodligen hållit med henne om jag var tjej, men jag nöjer mig med att säga "bättre live-akt får man leta länge efter" ;) Känslan i den rösten går inte att jämföra med mycket annat.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback