But friday, never hesitate

Slö dag, föga otippat. Mest surfat runt, kollat Robinson samt patchat fm. Slö dag som sagt.

Nyss hemkommen från bio dock, kollade "Due Date" med Johan, Fredrik, Sebbe, Martin och Jessica.


---


Partandet igår var finemang! Blev en spontan mindre förfest som växte till lite mer medelstor förfest i takt med att folk droppade in. Gör mig inget alls! Finns ju bara trevligt folk so what can you say?
Innan allt folk började komma så körde jag ragtime-musik på hög nivå och suktade efter Peters blaskiga whisky som jag sedermera fick druckit av. Rätt sätt att fira en inlämnad tenta, oh yes.
Har dock för andra förfesten här i rad inträffat ett mystiskt skeende, en smärre gåta. Förra gången hittade jag choklad på några odiskade tallrikar i köket, alltså någon som hade testat min Ohoy chokladtopping som står ovanför spisen. Why..? Denna förfest gick jag vid ett tillfälle på toa och öppnade badrumsskåpet. Därinne hittar jag ett av mina glas, trasigt med lite cider i. Jaha..? Ska bli spännande att se vad det blir för överraskning nästa förfest här!


Ut sedan till kåren, hängde mest med gotlandstrillingarna och grabbkärnan minus Sebbe som stannade hemma. Dessutom hängde jag och en i klassens påhälsande brorsa på varann en stund och sluddrade friskt till varann om ditten och datten. Lyckades hamna på dansgolvet och önska låten jag nämnde i förra inlägget som inte blev spelad. Däremot spelades just då en Daft Punk-låt så jag stannade snällt kvar och dansade med en av gotlänningarna. Direkt efter den sjönk den musikaliska kvaliteten med sisådär 386% till sedvanlig kass nivå och vi lämnade således dansgolvet illa kvickt.
När vi plötsligt skulle dra blev det ett antal gotlandspussar och sedan snabbhandlande på Gandhis (två korvar med strips och massa fet, härlig räksallad, mumma!) innan bussen hem. You just gotta love the life we lead here :)

Tack åter för en trevligt kväll alla och må tentan brinna i det varma ställe där den förmodligen kom ifrån!


---


Due Date - Den var okej, längre än så sträcker jag mig inte. Den kändes kort, var inte alls så rolig som jag trodde, och de "största" skämten hade jag redan sett i en trailer nånstans innan så.. vet inte hur de tänkte där. Men iaf, den var definitivt ingen biofilm. Så stanna hemma och se den på annat sätt. B B-


Nu.. blir det fm! Finalmente! Und musica. Ciao!


Bilden jag använde till den semiotiska analysen. Gick att säga (läs: flumma) rätt mycket.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gotlandspussar? Som i kyssar eller regn?

2010-11-08 @ 16:59:59
Postat av: LB

^

|

|

|

2010-11-08 @ 17:00:49

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback