50% and counting

Härligt väder ute. Först väcktes man av herr Sinander vid halv tolv, sen tänker man att idag är det nog dags att gå utanför lägenhetsdörren första gången sedan i lördags natt för att handla. Men nähe då, ösregn, jajamensan, skoj skoj. Tror jag skjuter upp mitt handlingsbesök ett tag.. Skjuta upp är trots allt något jag har genuin talang för.

Ska också posta det otroligt smidiga paket som adlibris skickade mig för att kunna returnera VENDESTIK. Det hade varit snällt om man åtminstone fått ett paket som man kunde försegla ordentligt. Fick använda mig av lite små tejpremsor och gamla delar av det första bokpaketets omslagsremmar som knöts runtom lika snyggt som en påkörd cykel ungefär.
I vilket fall blir jag av med den förbenade stickboken senare idag.. och ja, jag fick rätt bok i det nya paketet.

Ska också bli jättekul att diska på fredag eller lördag! Pallar inte ta tag i skiten medan jag har hemtentan att tänka på så berget bara byggs och byggs. Men det är det som studentlivet går ut på delvis, right? Nja, snarare kan det nog kallas ungkarlslivet. Joel är inte ens hemma så det är ännu mer ungkarl än vanligt.

Kom just på att den enda musiken jag lyssnade på igår förutom låten jag postade i förra inlägget var när signaturmelodin till How I Met Your Mother spelades vid avsnitten jag såg. Känner att suget är rätt stort nu, så Spotify åkte på för en liten stund sedan.

Tentamässigt är jag halvvägs. Inatt blir det fråga 2/4 och imorrn natt 1/4. Ska bli såå roligt. LSD, någon?


Lite nostalgi är aldrig fel


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback