Vi drar till fjällen, fest hela kvällen

En dag efter där jag hade mått rätt gött om det inte var för förkylningen som vägrar sluta infinna sig. Men som jag skrev inatt så var själva kvällen bara nice :) Alkohol kan tränga bort förkylning åtminstone temporärt märkte jag.
Lite ledsen är jag att jag missade tryckarna i slutet.. det var typ min grej på mellanstadiediscona. Jävla bussar att inte gå ännu senare..

Den fucking stearinen vill jag dock lyfta fram som ett stort minus. Visst, jag sket i det lite halvt inatt, men det såg ändå ut som att man vart i gängkrig och blivit skjuten nånstans i låret. Och idag ligger sålunda byxorna i blöt och högerdojan har fått bearbetas en stund.. skurkeri, men jaja..

Fick jag bestämma skulle gårdagens musik spelas minst varannan kårkväll så man faktiskt kände någon som helst anledning till att bege sig till dansgolvet. Det som spelas vanligtvis... ja, vi vet vad Richard tycker om det.


Vad blir det att göra idag? Kanske lite Zelda på SNES, någon film, lite fm.. jaa, låter som en lagom aktiv dag. Måste kurera mig även om det vart kul att dra till fredrik och spana in finalen i svenska cupen.. Att trotsa förkylningen i snart en vecka börjar säga sitt i kroppen.


Bara för att visa att jag definitivt inte bara gillar gammal musik:


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback