Efter nattens julmusikspoppande

Om ca 1½ timme rullar Marcus in på stationen sen är min plan att vi tar en sväng och käkar samt så att han får besöka Systemet innan snabbt stopp hemma på väg mot förfesten hos Fredrik.

Blev lite märkliga sovtider igår. En timmes sömn innan seminariet 8-10, sen hem och rasa ihop vid fyra-tiden. Väcktes runt klockan sex av ringande föräldrar, sen somna om och vakna vid nio. Satt sen hyfsat pigg och glad till strax efter sex imorse innan jag sov igen till halv tolv. Känns som man tagit igen den nästintill vita natten tors/fre nu.

Nästa vecka får det börja jobbas på allvar, hittills har det mest blivit lallande av det hela (i takt med att seminarierna varit av samma kaliber). Det känns som att hela detta projekt är väldigt, väldigt grundläggande. Vi ska prata med kontaktpersonen och lägga upp en fiktiv plan. En plan som i princip är en mer detaljerad utläggning av det vi lallat fram till seminarierna. Det är så jag förstått det hela. Skönt att redovisningen är i min gamla bildsal för övrigt. Ett "äkta" klassrum med bra minnen där jag känner mig bekväm och man inte behöver ställa in nacken i spana-efter-flygplans-läge. Kan väl inte gå annat än bra? Hur vi däremot ska klämma in hela klassen där är en lite större gåta. När jag pluggade Skapa och kunskapa var det tillräckligt trångt med halvklass..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det bra!



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback