Vi är goa gubbar allihopa

I all min musikaliska glädjeyra igår glömde jag helt att nämna ett annat underbart resultat tidigare under kvällen. "Det nya landslaget" slog ju Bosnien med finfina 4-2 och ja.. framtiden känns ljusare än på länge! Senast det kändes så bra att se Sverige spela var, undantaget EM-kvalmatchen -06 mot Spanien där såväl Petter Hansson som Elmander överpresterade, i EM -04. På den tiden var Tommy Söderberg fortfarande i delat ledarskap med Lagerbäck. Efter Tommys utträde gick det utför allt mer med Gråskallen vid rodret som ensam diktator.

Nu har Hamrén tagit över! Och med honom vågas det satsas på rappa, spännande yttrar (Bajrami, Olsson) och ett offensivt spel. Inte tröga defensiva yttrar som Holmén och Elm.

Nåja, EN sak ska vi faktiskt ge Lagerbäck: han skolade in Behrang Safari som vänsterback. Det är typ det jag tar med mig som det bästa Lagerbäck gjort. Safari är numera opetbar från vänsterbacken.

Mot EM-kvalet! Förra sommarens u21-hjältar mixat med rutinerade gamlingar som viking-Mellberg och tydligt pånyttfödde Anders Svensson kommer att räcka långt.

In Hamrén we trust!



Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha okej, jag tror dig... säger vi... moahahahaaa



Jaa! De som är av den åsikten är ju knäppa in the hela huvud.



Jamen gör det! Hahahahh :D:D SKOJ.



Åhååå, så nummer 1 kommer först? Intressant. Jag tackar och tackar för din fina åsikt om mina huvuden :D Förresten så finns det fortfarande någonting som står i mitt hår nånstans ;D höhö.



och... WUHO. Tyskland vann :D

2010-06-01 @ 23:39:53
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback