Värmen och ljuset ger kraft

Sådär, huvudvärken har till slut lagt sig och kvällen lider mot natt.

Natten mot idag såg jag på den gamla Al Pacino-rullen "Dog Day Afternoon" från 1975. Eftersom jag nyligen sett dramatiseringen av Norrmalmstorgsdramat, som bygger på samma koncept, så kändes det inte så spännande att se samma typ av film igen. Men det har ju inget med själva filmens kvalité att göra.
Filmen i sig var rätt bra och hade några uns svart humor inblandat, men klart övervärderad på imdb (8.2) och rätt seg i ett flertal partier. Pacino som vanligt stabil i sin rollprestation och övriga (inte så kända) skådisar skötte sig också bra. B B B blir betyget.

---

Idag var det jobb på fritids, liksom resten av veckan.
På bussen hem träffade jag Johan, min bästa vän i låg- och mellanstadiet. Tydligen läste han till astronom, imponerande! I övrigt var han sig rätt lik och det kändes inte som att det gått typ fem år sedan vi sågs senast (galet.. men så längesedan är det faktiskt). Kändes som vi lika gärna kunde setts igår.

---

Sommaren stormar mot oss! Jag känner redan doften av grill, vänner, öl och fotbolls-VM. Ett fyrfaldigt leve för Sommaren, den leve; hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!


En lagom utpumpad Erik lutandes mot pappas cykel tidigt på morgonen efter någon partajsommarnatt förra året.

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback