Før helvede!

Det verkar inte gå med stormsteg att bli frisk från denna förkylning. Tror inte jag varit såpass sjuk sen typ våren 2007. Fast då tror jag inte halsen var paj, bara näsan och att kroppen febrades. Nu är jag yr, febrig, halsen har känts som ett slagfält och näsan rinner ojämnt som ett läckande stuprör i tropiskt regn. Gah.

Imorgon ska jag egentligen jobba, men dessvärre känns det i nuläget rätt långt borta. Jag skulle kanske palla att ta mig dit och plåga mig igenom de timmar som krävdes, men risken att smitta ner barnen och den förmodade minimala kraften för att ta hand om dem är två faktorer som stänger vägen till jobb helt.

Det var vaaaaaaaaarmt att följa med Marcus till dennes buss i fredags. Först tog vi bilen till pendelparkeringen och sen åkte jag med honom på bussen in till centralen. Feber och yrhet är inte att rekommendera en kokhet dag när man dessutom ska köra bil. På vägen när jag körde hem kändes det som om jag snarare var full än sjuk.

Många galningar ute och sprang Göteborgsvarvet också såg vi genom bussfönstret. Jag kommer aldrig förstå grejen med att delta där..
Plåga sig och springa över två timmar som många gör, svettas floder, kanske kollapsa av värmen, få skavsår osv osv.. jag kommer aldrig förstå var det roliga i det hela ligger någonstans.


Bästa kuren mot ond hals är inte Strepsil eller annan sugtablett. Svaret är helt enkelt den underbara drycken te! Har knarkat det sedan halsen började leka Pearl Harbour och börjar bli rätt så beroende.



Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Hehe.... Bra reklam du fick till där! ;o)

2010-05-24 @ 17:00:59
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com
Postat av: Sofia

(My pølse brings all the Danish to the yard and they're like FO HELVEDE!)



Det har faktiskt inte kommit fram att någon annan än du har röstat på Bumbibjörnarna.. än så länge. Hohoho.



Jag kan förstå att det gled bort. Det är ju så förbaskat tråkigt. Hehe jaaadå. Sunda värderingar har jag väl := Det var faktiskt bland det konstigaste jag hört... bullshit att svenska flaggan är rasistisk. Då måste man ju liksom säga nååågot om det. Töjp :D



Aajo, så kan det mycket väl vara... det är inte roligt med korsband hur som helst.. :(



Jaaajo, av alla andra alternativ som fanns så var det de bästa, men ändå.. :p



Hahahha guuud vad roligt om det skulle komma någon som gjorde det. Konstgräs. Fyyy så skoj.



Där ser man! Fäääätt coolt! Övernaturlig vad nog det jag tänkte på :D

2010-05-26 @ 17:53:26
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback