Spontanhelg

"Vart tog han vägen?" undrar ni. Jo, i onsdags åkte jag till Olofsbo och umgicks med Erik i två dagar, sen åkte han hem till Paris och Martin kom ner på fredagen istället. Eftersom familjen och jag skulle hem på lördagen så förkortade också Martin sin vistelse och frågade om jag ville hänga med honom hem till Alingsås istället. Och ja, varför inte?

Igår åkte vi således, efter besök på systemet i Falkenberg, till Alingsås där vi slöade lite och stack och partade på kvällen.
Massa nya ansikten under förfestandet och massa namn som de flesta redan är bortglömda. Det är ju så det blir :)
Efter det rätt roliga förfestandet drog några få av oss in till "Hotellet" där jag sedan hade min lätt mest ovärda krogvistelse någonsin. 100 ockerdyra kronor i inträde och sedan var vi där i kanske en halvtimme-45 minuter. Jag hann med att dricka en Gin & Tonic samt gå en olovlig vända in i det öde köket och där rycka i x antal låsta dörrar i min jakt på toalett. Roligare än så blev det inte där. Både Martin och jag kände att vår alkoholnivå blivit en smula missberäknad i kombination med att det helt enkelt inte kändes kul där så då stack vi hem.
På vägen hem blev Martin hamburgarsugen så vi svängde in på McDonalds. Jag tog QP-menyn och knarkade i mig alla pommes fritsen och milkshaken rätt snabbt. Burgaren däremot lade jag bredvid sängen i sin oöppnade förpackning och sen somnade jag. Frukosten idag blev följaktligen mikrad QP.

---

Hemma och slö
Var är min mö?
Utan ett ord
sliter mitt bord

Gräset är grönt
sen blir det hö
Livet är skönt
Hemma och slö

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback