Teknisk mumbojumbo

Hemma igen efter ännu en dag i skolans tecken. En 3-4 var det som gällde och det gick väl helt okej. Har haft dem förr också och imorrn har jag dem igen. Dessutom gör Richard debut som träslöjdslärare på fredag (ska bli myyyycket intressant) och på eftermiddagen tar jag plats på Solens fritids för andra gången.

Förutom jobberiet ovan så jobbade jag även igår (idrottsmagister Björkman gjorde comeback i högstadiet efter några månaders exil, samt inhopp som engelskalärare och klassföreståndare under KVAL-tid) och fick idag erbjudande om en tvåveckorsperiod på Jörlandaskolan som främst fritidsledare - också på Solen - men också lite idrottslärare. Vad jag vet har jag inget planerat då så.. kör i vind!

I och med allt vikarierande har jag samlat på mig en hel del av den där förjordade eRfArEnHeTeN som det alltid tjatas om. Och en del pengar också såklart. Och en massa barn och ungdomar som känner igen en. Undrar om man nå'nsin kommer bli närmre kändis än såhär?

---

Oj, ursäkta, jag satt och stirrade ut i luften igen. Som vanligt får man nästan säga. Fast det märker ni ju inte när jag skriver här ändå. För er är det bara tre streck och sen kom en ny mening. För mig är det tre streck och sen en låååååååååång stunds tystnad och stirrande innan meningen kommer.

Nåväl. Jag funderar grovt på att klippa mig på något sätt. Det är fan att man inte kan göra så'nt själv så att man kan få testa och göra det lite som man vill istället för att utlämna sig i händerna på en okänd frisör som ska bestämma ens utseende för ett långt tag framöver. Med tanke på min hårväxt så har jag väl till ungefär 30-årsåldern på mig att leka med mitt hår så som jag vill, sen blir det nog raka ner det á la Fredrik Ljungberg (vi har ungefär samma hårfäste). Men hey, man får se det positivt! Ju mindre hår, desto lättare att ta hand om! Istället för en noggrann dusch, kammande och fallande av massa hårstrån så blir det bara "Tjohej, jag är klar, ska vi gå?". Men jag är inte riktigt där än, först ska jag försöka göra en liten comeback till den frillan jag hade för några år sedan, kort med lite mörkare färg i botten och blonderade toppar eller något. Inga protester mot det, hmm? Bra, avgjort.
När man ska göra det är en annan fråga..... Jag kommer la skjuta upp det till det börjar bli sommarvärme ute om jag känner mig rätt. Lika långt som det var i halva gymnasiet behöver ni dock inte oroa er för, den perioden är jag färdig med i livet. Då visste man att håret blivit lagom långt när man var nere i Londons tunnelbana och en rastasnubbe frågar om man vill köpa hasch :P Good times, old times, long gone times..



Kommentarer
Postat av: Sofia

Men också roligare! Det är kuligare att använda ord och uttryck som inte existifierar :D Höh. Hm, jo. Det skulle låta något skumt. Eller Cool as a cucumber - cool som en gurka? Höhöhö.



Inte sett:O? Du har sett Bale-versionen men inte den första? morr! hehehe. se den :D JA! Det får du allt göra. Och så får jag ta och se den där Bale-varianten. Bra. Vi kör på den (Y) hahahha, "kvinna/tjej/dam/fröken/femininum"



:D:D Jamen visst är det! Allting låtar sjukt mycket bättre på engelska än svenska... förutom möjligtvis "Peter shouldn't do his wife in the eye" hahaha.



Haha, inte behöver du be om ursäkt för det ;D Och det att det finns så unga småflickor som lyckas med det är ju bara... läbbigt. höh.



Taack så mycket :D! (jag blir väldigt glad). Hehe, iofs så var det just där en förändring låg.. det gällde egentligen mellanstadiet-högstadiet.. och vuxenlivet blev gymnasiet :) Ja.. det är det som är lite sådär småläskigt med att skriva sånt. Har funtat på att lägga upp den här ett tag, och så fick det bli så till slut :)



Tack igen ^^!



Förresten. Du ska klippa dig säger du? (jag med btw, om du nu ville veta det), men jag tror inte att du ska satsa på blonda toppar... sorry. Men, alltså.. I don't think you will pull that off anymore. Satsa på grönt istället :D!

2010-03-24 @ 20:34:35
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

trippel-perkele vad lång den blev! det längsta jag skrivit hittills tror jag. pomfritt!

2010-03-24 @ 20:35:48
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback