Rapport från Olofsbo

Där är jag nu, i sommarstugan. Så mycket sommarkänsla är det inte direkt tu tal om. Lika mycket vintertjafs här som någon annanstans. När jag satt och käkade frukost var tanken automatiskt att det var grönt ute, så när jag vände på huvudet och tittade ut så blev det en märklig känsla på något sätt. Har inte varit här på vintern på många år.

---

Igår och förrgår hade jag en förstaklass i Jörlanda. Tänk vad skönt det ändå måste varit i den åldern att gå i skolan.. på idrotten fick man liksom leka lekar! Inga krav på vara i gymet, springa 3000 meter, göra bip-test, hoppa höjdhopp eller något annat urtråkigt. Jag fick plötsligt veta att jag skulle ha barnen i idrott sista lektionen i förrgår och det var en rätt enkel upplevelse. Jag frågade vilka lekar de ville göra och så valde jag de tre som verkade mest populära. Det var bara en jag själv hade lekt dock, "Ambulansen". De andra två, "Bläckfisken" och "Morotslandet", har jag typ lekt varianter av. Vilken jäkla energi man hade i den åldern.. Skulle man springa runt nu som barnen gjorde så hade man la svimmat efter en kvart.

---

Slut på veckan och alltså i Olofsbo. Kan inte påstå att min partyhunger ökar av vädret. Visst är jag extremt partysugen, men.. vädret lägger ändå band på en. Det är lite skillnade på sommarhalvåret..

Ikväll final i "På Spåret". Ganska stor kontrast för en människa att både sukta efter "På Spåret"-finalen och att parta eller? Mja, kanske inte, vi är trots allt en ny generation på väg upp. Jag har inte jättekoll på andra generationerna men just 86:orna känns som en mix av både gammalt och nytt. Sofistikerade och smarta men kan ändå släppa loss och parta järnet om det skulle vara så och ha humor. Äldre klossar är mer för den "smarta, sofistikerade" sidan och yngre kanske mer för "släppa loss och parta". Men vad vet jag, det är bara så det känns. Tror att min generation kommer att kunna bibehålla båda världar ganska bra. En annan stor skillnad kommer att vara när vi hamnar på äldrevården. Dagens åldringar sitter ju mest och löser korsord, dricker kaffe osv. Vår generation kommer sitta vid datorerna och kunna göra liknande saker de vi gör idag. Jag kan spela FM om jag så vill, Linus kan spela WoW, eller vilka spel som vi känner för då. Jag menar inte att vi ska sitta och spela dator hela tiden våra sista år, men jag tycker det alternativet låter betydligt roligare än att ligga och lösa korsord eller dricka kaffe dagarna i ända..

Nåväl, det är långt tills man blir gammal! Innan dess ska jag hinna med en massa andra mer aktiva saker.
Idag tänker jag dock inte fundera på framtiden. Det blir "På Spåret" ikväll och ett antal glas rödvin med broder samt ett par snapsar förmodligen. Igår var han mer sugen att parta, men en Richard som sovit knappt sex timmar per natt tre dagar i rad är inget bra partysällskap så inatt blev processen kort.. Vi körde lite "Worms" och "Rita & Gissa", sen fick det typ vara nog vild halv två. Tonight I'm more on it.

---

Höres mer när jag är hemma imorrn igen. Då är det ju final i den otroliga Melodifestivalen. Har en otäck känsla av att ett kasst bidrag kan komma att vinna, men hoppas som vi vet innerligt på att Bergendahl lyckas ta hem det i slutänden.


Trevlig fortsatt dag och kväll!



Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, gör det :)



Heh.. det går rätt snabbt att tänka ut :p Men jo, det stämmer nog... Nobody is perfect (I'm Nobody, höhöö).



• Hoppa ur led? :| Läskigt. Riktigt så illa är det väl kanske inte för mig, heh.

• Samma fel här. Dumma ögon.

• (Y)(Y)

• Hehehe, superljusa toner är ju sånt som gamla gamlingar inte kan höra :D

• Nä, det stör inte alls, men det känns lite roligt. Så det är mer coolt än jobbigt.

• Njäe, det kanske det inte är... Knakande fingrar är förstår lite roligt, mähähä.

• Nej, usch, blä. Och lite fy. ANANAS SOM ÄR SÅ GOTT :O Speciellt färsk.. mummmmms. Pepparrot vet jag inte mycket om.



Haha, jag vet att Johnny Depp inte är perfekt... men det är lika bra. Man ska inte vara perfekt. Det blir för tråkigt. Det är som det där jag skrev för längesen "Love isn't about finding a perfect person. It's about finding an imperfect person perfect." (Y)



Hm.. BÄST... mitt hår, kanske. Min rygg och mina fötter, hahaha. Om man kan säga så. Åhåå, fasen så proffsigt! Så fina är nog inte mina armar, höhö.



Headern: Mjo.. jag tror att jag håller med dig där.

Surrealism: (is the shit). Haha, tack :D Sånt är bra! Skrivs det sånt fortfarande? Och, ehe.. vad betyder preferenser?



(jag har inte väldigt bra ordförråd, som du kaanske märkt)

2010-03-12 @ 16:16:25
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Och juste, ett litet tack få du här (Y)

2010-03-12 @ 16:17:19
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback