Update in the natt

Sen jag kom hit till Dösebacka igen i söndags har jag fastnat i den vanliga lunken. Dvs man går upp och parkerar röven i soffan framför datorn. Motivationen att gå ut är helt enkelt inte lika stor här som i Olofsbo. I sommarstugan vandrar man liksom ut, sitter lite på altanen, kanske drar och badar eller tar en promenad runt områdena, passar lite fotboll med någon. Lite så.

Idag har jag dock varit ute. Och plockat pinnar. Warm and sweaty. Fast grannarnas son och dotter var värre, de var ute halva dagen och hackade bort stenar och ogräs ur sin ännu till 95% sandiga slänt. Sedan de byggde sitt hus och skapade slänten så har det inte direkt blivit en tropik där så jag antar att de nu tar saken i egna händer.

Vad det intressanta var med den lilla anekdoten? Ingen alls egentligen, mer än att jag ville påvisa att jag varit ute ytterst sporadiskt sen i söndags.

---

Undras hur det blir att komma till Falun nu, med all distans man fått. Jag är ingen öppen, oskriven novis längre, jag är en erfaren, garvad student. Hur kommer den skillnaden att te sig? Hoppas det inte för något negativt med sig, att man är slöare och mer avståndstagande. Fast det tror jag inte, förra gången var jag lite blyg precis i början men det försvann tämligen omgående när partandet eskalerade och det sociala livet exploderade.

Lägenhetskontraktet är påskrivet, om cirka två veckor sticker vi upp med merparten av mina grejer.
Undras vem man får bo med denna gång? Bara det inte är en total slashas så..

---

Natt och dimma
varmt och tungt
Svetten limma
andas lugnt

Två ihop
värmen stiger
Pojken bockar
flickan niger

Tätt de kramas
kyssen öm
Utan pyjamas
utan söm

Värmen stiger
kroppen domnar
Båda tiger
ler och somnar


//RB

Kommentarer
Postat av: Henrik Carlsson

Ja, det var synd att vi missade varandra där. Men nu återkommer ju du till Falun snart så då blir det gott om tillfällen.



Kul att du gillade Babyshambles, mig gav de absolut ingenting men det känns rätt fruktlöst att diskutera i längden.

2010-07-31 @ 00:47:52
URL: http://henrikcarlsson.se

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback