333

Lite fräsigt nummer är det ändå, att detta är inlägg nummer 333 (och en bra ursäkt till att inte behöva hitta på någon fyndigare rubrik för en gångs skull).

---

Fucking hosta! Sen jag kom tillbaka från arvika så har halsen varit ett uns slemmig, men mest killat fram hostattacker. Dessa attacker renderar sen några timmar tillbaka att det gör ont i högra höften (!) varje gång jag hostar. Är det normalt..?

Jag hostar vidare och konstaterar att imorrn skiter jag i om hostan är väck eller inte, imorrn SKA jag dricka öl. Har skitit i det hela veckan för att inte på något sätt förvärra sjukligheten. Men imorrn.. fuck it! Då får ölen verka som meducin istället.

För övrigt är det kräftskiva imorrn. I JULI. Känns en smula märkligt då vi brukar köra det i slutet på augusti annars, men är mkt beroende på att mormor är här och hon fyller år samtidigt så det blir dubbelfirande. Jag klagar inte, kräftor är gott! Och så en (läs: många) snaps till det. Och så en öl till, ÖL TILL?? Jaa tack, gärna för mig!

Lyssnar just nu på en Babyshambles-låt. Blev änna lite såld på dem efter Arvika. Lyssnade igenom både dem, Chromeo och Alice in Videoland igår, så nu är min "Upphittat"-lista i spotify ytterligare utökad.


Oh-oh-oh-oohh-oh..


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback