It's Friday I'm in love

Eller nja, in love var väl att ta i. Det är en bit kvar tills jag är där igen. Rätt tid, rätt plats, rätt tjej och allt annat rätt ska bara infinna sig först. Rena smådetaljer! Men jag biter ihop (det är ju det enda man kan göra).
Fredag är det i vilket fall och jag jobbade även idag några timmar på förmiddan. Speciellt tre av barnen ville inte riktigt låta mig gå hem utan skulle tvunget ha lite extra kramar medan jag snällt försökte säga hej då och bege mig mot bussen. Man blir generad, jag har ju knappt varit där liksom.. Men det är skitkul! Mer så'na små glädjeämnen i livet! Till sist kom jag ändå iväg och åkte hemåt medan solen stod som högst på himlen och speglade ett vinterparadis över åkrarna.

---

Hemma igen blev det FM fram till för nå'n timme sen med herr Erik där vi nu båda lyckats ta oss upp från Championship under vår första säsong (det är iofs alltid ett krav vilken fil vi än startar när det är i en lägre division). Jag gick upp direkt som tvåa efter skurkaktiga ettan Middlesbrough medan Erik med nöd och näppe lyckades krångla sig igenom kvalspel mot Derby och Newcastle (vann finalen mot sistnämnda på en 3-2-straff i absolut sista sekunden). Nu är det klara sig kvar i Premier League som gäller!

När Erik drog ut (han är i Paris, men vi kör ju över nätet) gick jag in och kollade bland mina "Favoriter" på youtube-kontot och såg på två videos jag sett ett antal gånger. Först en hyllningsvideo till Peter Rangmar och sedan när Amanda Jenssen sjöng "Hallelujah" i Idol. Nå't blött kröp fram i mina ögonvrår. Det var bara en så'n stund nu.

Så, nog om detta!

---

Nu blir det "På Spåret" och "Morden i Midsomer" på nätet.


It sure is Friday! But I'm not in love. Yet.



 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Först måste jag säga att Amanda sjunger den där låten så jäääkla bra :D!



;D Det kommer antagligen bli minst lika många d-gubbar i den här kommentaren iaf, höhö.



Hähä, blodpudding är GOTT! Och fiskgratäng... Willys säger du? Jag har alltid kört på findus.. eller vilken det nu är :D Borde kanske prova den andra...

:O! Ananas som är så gott! Och high-five på "fel"sägning (Y)



Jag är besviken... du skulle valt Depp! (:D)

2010-01-16 @ 18:52:16
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback