Söndag i sängen hos mig

Skum irriterande värk i högra sidan halsen eller vad man ska säga. Det går liksom inte att känna på där det gör ont. Det är på nå't konstigt ställe inombords, skyddat eller nå't. Blir bättre när man masserar högra sidan ovanpå huvudet av nå'n märklig anledning. Weird.. Jag är långtifrån en hypokondriker (undantaget när jag var liten och var rädd för att få blindtarmsinflammation typ hela tiden. Så fort det knep till i magen blev jag nervös) men en massa tankar och dumheter kommer alltid fram i huvudet när man upplever en värk eller sjukdomstillstånd man inte känner igen.
Jaja, det ger la sig om några timmar, så brukar det vara.

---

Struntade i att sova inatt (Aja baja barn! Rekommenderas inte utom i yttersta nödfall! Dvs om du t.ex. varit uppe hela natten och plötsligt kommer på att det är en rolig fotbollsmatch som spelas på morgonen på andra sidan jordklotet som du bara måste se) eftersom jag vill ställa om dygnet så smidigt som möjligt ifall det rings om jobb under veckan. Ikväll vid elvatiden kommer jag längta grovt efter sängen.. Hade jag däremot sovit som jag brukar nu på förmiddan och lagt mig vid elva ikväll så hade jag legat vaken och fått damp i sisådär fyra timmar istället.

Lyssnar nu på Svensktoppen.. Christer Sjögrens (det finns ju alltid minst en obligatorisk dansbandslåt på listan) låt påminner en hel del om Galenskaparna & After Shaves "Mitt lilla rugbylag" i refrängen. Men det är ju inget häpnadsväckande då alla dansbandslåtar påminner om varandra på ett eller annat sätt.

---

Cirka en vecka till jag åker till E-tuna. Ska bli spännande! Miljöombyte, träffa gamla bekanta och få lite utmaningar att sätta tänderna i. Känns alltmer dags.

---

Vitt och brett breds det vita
Leende snett, kölden bita
Kalla kårar stänger vår dörr
Bara dårar tror nu är förr

Knoppar flörtar, skänker hopp
Droppar störtar, dränker kropp
Värmen blinkar ständigt lurigt
Ärmen vinkar händigt klurigt

Njutning till sist, nu kan vi löpa
Somriga tankar fyller vår själ
Inget är trist, dagen vi döpa
Tills hösten bankar vill livet väl

Vitt och brett kommer snart det vita
Efter höstlöv och årets gång
Visst är tanken på vintern trång
Men då kan vi iallafall snöänglar rita

//RB

Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Då ska du läsa till sjuksköterska så får du se.

Under den kursen som handlade om somatiska (kroppsliga) sjukdomar var jag på vårdcentralen två gånger enbart för att jag läste den kursen. :oP

Inte lätt att lära sig symtom och liknande på typ 50 sjukdomar du aldrig hört talas om och har inte en enda patient att relatera till heller. :o)

2010-01-14 @ 22:11:48
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback