Framtiden? Den skjuter vi upp.

Snart Mästarnas Mästare.

---

Imorrn lite mer jobb på skolan.

Har förresten sökt ett jobb (jo, det är sant, det fanns ett att söka) i Karlstad. Ägnade halva da'n igår till att uppdatera mitt CV. Alltid nå't!

---

Framtiden är alltid lika oviss. Omöjlig att se, omöjlig att förstå, omöjlig att planera. Visst, man kan försöka, men det blir ändå aldrig som man tänkt.
En nackdel med att önska sig att man kan hoppa framåt i tiden är att man ju förlorar en massa tid av sitt liv. Hoppar man över alla tråkiga stunder blir livet ganska mycket kortare. Så vad är mest värt? Att få leva kortare, men lyckligare, eller att leva längre och ha mer tråkigt?

Det där sista kändes ungefär som en av frågorna Carrie avslutar med i sin kolumn i Sex & The City (och ja, jag kollade på den serien när den gick och tycker den är bra, det får la killar också göra eller?)

Men ärligt.. Visst, många säger att "amen hallå, om man inte hade tråkiga stunder skulle man inte uppskatta de glada!" och jo, det är iofs förmodligen rätt sant. Och jag menar inte heller att jag vill att livet ska vara en total dans på rosor (har aldrig fattat det uttrycket heller, borde det inte göra ont och vara negativt att dansa på rosor?). Alla människor behöver få gråta ut ibland eller bara ligga och bli omhändertagna, men.. Jag hade iallafall gärna spolat bort en del av de sega, tråkiga stunderna på bekostnad av livslängden. Inte allt som sagt, men en del. Så himla mycket behöver jag inte tråkigheten för att uppskatta de glada stunderna. Jag älskar glada stunder!



Någon som vill spola bort lite tid med mig?




Kommentarer
Postat av: Sofia

Hahaha, så det var DU som var ravioli-röstaren? Jag undrade vem det var som så tappert försökte besegra Doris the Blodpuddingälskare. Haha. Men blodpudding ÄR gott (Y)



Nej jag vet... hon är ful.. :(



Och BRA att du tycker om SATC! WUUUHO! (jag äger boxen, mehehe)

2010-02-03 @ 15:48:58
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback